❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

Geçilmez hocam uğraştığına değmez.
aynı suali sormaya geliyodum tam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçilmez hocam uğraştığına değmez.
1777103309949.webp

bundan geçlir mi

A750 den geçilir mi
Eski kartınızı güzel bir fiyata satıp bu kartı da taksitle alırsanız alacağınız performans farkı %15 %20 civarında olacaktır diye tahmin ediyorum bu sizi memnun edecekse tabii ki geçilir.

Kendi senaryom için konuşuyorum 2K monitör kullanıyorum ve ben sizin yerinizde olsam kesinlikle geçmiş olurdum.

aynı suali sormaya geliyodum tam

Alıntıyı görüntüle
bundan geçlir mi
Sırf VRAM için millet acaba diyor ama Rtx3070 hem yazılım hem performans olarak daha iyi...Heyecan aramayın hocam.

A750 den geçilir mi
Zor soru. A750 de guzel xess de hala yeterli. Medium oynadigin oyunlari highda acarsin b580 ile. Bazilari 2k monitorun varsa 2 kyada cikar. Ray reconstruction yani gercekci goruntu istegin varsa 8 gb 9060 veya xt indirimde bulursan al en azindan medium ayarlarda bile ekstra rt perfomansi ekleyip gercekci goruntu aliyorsun. Ama oyle beklentin yoksa 10 bine iyi fiyat bence mutlaka al zaten satmiyor fazla o nedenle fiyatlar dip olmus tum dunyada indirim baslamis. Bunun b570 i flnda var yurt disinda ucuz yok satiyor 10 gb. Allahtan bizim enflasyon cacikta tek buna stogu basmislar

XESS XMX ile iyi görüntü veriyor mu? AMD kartta açılan dp4a xess bence hala kötü.

Zor soru. A750 de guzel xess de hala yeterli. Medium oynadigin oyunlari highda acarsin b580 ile. Bazilari 2k monitorun varsa 2 kyada cikar. Ray reconstruction yani gercekci goruntu istegin varsa 8 gb 9060 veya xt indirimde bulursan al en azindan medium ayarlarda bile ekstra rt perfomansi ekleyip gercekci goruntu aliyorsun. Ama oyle beklentin yoksa 10 bine iyi fiyat bence mutlaka al zaten satmiyor fazla o nedenle fiyatlar dip olmus tum dunyada indirim baslamis. Bunun b570 i flnda var yurt disinda ucuz yok satiyor 10 gb. Allahtan bizim enflasyon cacikta tek buna stogu basmislar
Monitor 1080

İşlemciniz güçlü değilse performans vermiyo bu kart biraz seçici 😂

XESS XMX ile iyi görüntü veriyor mu? AMD kartta açılan dp4a xess bence hala kötü.
Yok mlsf intel cok geride kaldi. 4060a rakip cikartti bu karti ama sansa da 1 sene sonrasinda bu yapay zeka ve coklu rt rey reconstruction gelince dlss5 destegi 4060 a bile gelmeyecegi duyurulunca bu kartlarda haliyle cacik oldu. O nedenle fiyatlari boyle dusurdu zaten intel b580lerin. Su anda 90 ve 50 serisi alti kartlar bunlarin 8 de 1 i performansi anca verebiliyor rt yeniliklerinde. 3-5 fazla verip 90 ve 50 serisi 8 gb olanlar bile cok yuksek puan farki var b580e gore . Fsr 5 ve dlss5 seneye cikinca bu fark artacak full yapay zekaya vb teknolojiye gectiler vram kullanimini dusuruyorlar. Zaten gormususnuzdur dokulari degisitrip 2 gn veri yerine 128kb veri kullanan yazilimsal sistemler gelistirdiler

N11 de de fiyat düştü sepette kuponla 9750 ye geliyor.
bitti

Eğer 2.El Ekran Kartı almam Asla , Sıfır Kart alacam diyenler için bu Fiyata çok iyi kart

Ama satıcıyı ilk kez görüyom ve ismide Gaming gen tr’min yan sanayisi yani güvenmezdim
harbi nasıl güvenicez son zamanlarda çıkan sitelere

Bu site itopyanın yan çarı. Yani güvenilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,918
Üyeler
192,829
Son üye
SMMM.SMM
Geri