🔥İndirim MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E 8442 TL

kyemre058

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Son düzenleme:
iyi fiyat 8-9 a b650 atanlar iyi baksın hep söylüyorum bu fiyatlara b850 geliyor diye

Hocam dün atılan b850yi aldım 2 ram slotlu 5700tlydi sistemi yeni kurucam ne zaman anakartı değiştirmem gerekir 5080 r7 7800x3d ile çok sıkıntı olurmu anakart
mAtx almışsın muhtemelen sorun olmaz zaten 2 den fazla ram alabilen insanlar değiliz

Yanlış Kategori
Gigabyte b850m force var sıfır kurulum yapılmamış Ocak faturalı satsam kaça gider sarı sitede

Low high side ayrı n-channel mos kullanan uyduruk ürün.

7800x3d için bu anakart mi yoksa başka anakart mi bakmaliyim sizce. Biraz ileriye dönük planlıyorum işlemci yulseltirsem diye

7800x3d için bu anakart mi yoksa başka anakart mi bakmaliyim sizce. Biraz ileriye dönük planlıyorum işlemci yulseltirsem diye
İleriye dönük düşünüyorsan bu kartı alma tek artısı vrm adamlar gitmiş ekrankartı desteğine PCle4.0 koymuşlar paranıza yazık

İleriye dönük düşünüyorsan bu kartı alma tek artısı vrm adamlar gitmiş ekrankartı desteğine PCle4.0 koymuşlar paranıza yazık
Teşekkürler hocam. Aradığım vrm en az 14-15 faz, PCle 5.0, güvenli ve stabil bir anakart arayisindayim. Önerdiginiz anakartlar mi onların indirimini kovaliyim

Ram fiyatları hocam ucuza ram satan varsa vatandan alıp dm beklerim
B850 force en stabil kartlardan biri satmak yerine ikinci elden 16gb ram çözebilirsin işlemcin varsa o kart dahil en iyi anakartlar dahi zararına satılır ikinci elde şimdi satsan çok daha iyisi için fazlasını harcaman gerekecek. O yüzden force oldukça yeterliyken macera arama derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri