Anakart bulmaktan kolay ne var hocam. ATX mi bakıyorsun mATX mi onu söylermisinB850 force
B850mk
B850mg
bu 3ü arasında kaldım baska bulamıyorum hangisini almalıyım force olan mantıklı geliyor anakarta vermek istedigim para 7.5 8k anakarta cok para vermek istemiyorum ne önerirsiniz fp olarak
wifi bluetooth olmalı mı gerek yokmu ?Matx daha iyi olur ama atx de olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İslemciyi ramı falan daha almadım 7500f düsünüyorum
Gerek yokwifi bluetooth olmalı mı gerek yokmu ?
Rami micron çipi olan bir ram almazsan msi b650m wifi plus matx anakart var bi tane. Benim ram lerin çipi micron olumca uymadı bana. Onu verebilirim uyguna.B850 force
B850mk
B850mg
bu 3ü arasında kaldım baska bulamıyorum hangisini almalıyım force olan mantıklı geliyor anakarta vermek istedigim para 7.5 8k anakarta cok para vermek istemiyorum ne önerirsiniz fp olarak
B850 force
B850mk
B850mg
B850 force
B850mk
B850mg