Bildiğiniz, kullandığınız güzel ekipmanlar, elektronik cihazlar, parçalar

Reaksiyon skoru
203
Evet bu konuyu açmamın sebebi herkesin araştırdığı veya merak ettiği piyasa hakkında az çok bilgi sahibi olması.
Konuda monitör, mouse, klavye, gamepad, kulaklık, ekran kartı, işlemci, RAM, anakart, SSD, PSU, soğutucu, telefon, tablet, OEM sistem. Kısaca aklınıza gelen F/P olduğunu, hakkını verdiğini düşündüğünüz ürünleri ya da tam tersten düşünelim hakkını vermediğini düşündüğünüz eşyaları da yazabilirsiniz. İndirimde olmasına gerek yok dediğim gibi. Herkes bir şeyler yazarsa konu zaten aktif kalacaktır.
Kurallar koymak haddime değil ancak şunu yapın istiyorum. Yaparsanız çok daha bilgilendirici olacağını düşünüyorum konunun.

-Kimse kimseyi paylaştığı şey yüzünden kınamasın ya da toplu linç olmasın. kibar bir dille uyarırsanız çok hoş olur. Böylece herkes fikrini doğru ya da yanlış olsa bile sakınmadan paylaşabilir. Bilgilenebilir.

-Paylaşacağım şey saçma olur mu diye düşünmeyin. Ekran kartı tutucusundan Ethernet kablosuna kadar her elektronik eşyayı yazabilirsiniz.

-Bütçe farketmeksizin 0tl den 500.000 TL'ye kadar istediğiniz şeyi atabilirsiniz.

-Sadece ürün atma konusu değil de konu içinde de ürün hakkında tartışma yapılırsa daha da bilgilendirici olacağını düşünüyorum.

(en uygun konu bu gibi geldi buna açtım.)

Son düzenleme:
bende geleyim
kullandığım ürünler ve hakkını veren ürünler
ulugames howl 75
w60
akko fun 60
atk a9 plus
atk a9 air
hyperx cloud 3
ekipman bu kadar yani isterseniz arkadaşlarımda 1 haftalık ödünç aldığım ürünleride söyliyebilirim söyliyeyimde
atk x1 v2
rawm leviathan v4
attack shark r2 superlight
atk a9 pro
wraith spirit of aim
steelseries arctis 1

Son düzenleme:
Şu sıralar çok spesifik şeylere ihtiyaç duyuyorum. Hiçbiri de elektronik değil ama temin etmeme sebep olan yerlere büyük dua ediyorum. :) Örneğin dört gün önce masa seperatörü aldım. Evde kedi beslediği için masanın yanlarını ya da arkasını kullanmada sıkıntı yaşayan varsa ekipmanlarınızın güvenliğini sağlamada birebir. Farklı boyutları da mevcut.

1777135335631.webp

Şu sıralar çok spesifik şeylere ihtiyaç duyuyorum. Hiçbiri de elektronik değil ama temin etmeme sebep olan yerlere büyük dua ediyorum. :) Örneğin dört gün önce masa seperatörü aldım. Evde kedi beslediği için masanın yanlarını ya da arkasını kullanmada sıkıntı yaşayan varsa ekipmanlarınızın güvenliğini sağlamada birebir. Farklı boyutları da mevcut.

Alıntıyı görüntüle
bu güzel duruyor keşke biraz daha büyük olsaydı belki masanın arkasına atardım

Alıntıyı görüntüle
sıkıntı yok hocam dediğim gibi herşeyi gönderin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklıktan memnun musun?
Bu fiyat bandında bunlar güzel ürünlerden hocam. Videolar biraz eski. Takılmayın.
hyper cloud 3 s

Evet bu konuyu açmamın sebebi herkesin araştırdığı veya merak ettiği piyasa hakkında az çok bilgi sahibi olması.
Konuda monitör, mouse, klavye, gamepad, kulaklık, ekran kartı, işlemci, RAM, anakart, SSD, PSU, soğutucu, telefon, tablet, OEM sistem. Kısaca aklınıza gelen F/P olduğunu, hakkını verdiğini düşündüğünüz ürünleri ya da tam tersten düşünelim hakkını vermediğini düşündüğünüz eşyaları da yazabilirsiniz. İndirimde olmasına gerek yok dediğim gibi. Herkes bir şeyler yazarsa konu zaten aktif kalacaktır.
Kurallar koymak haddime değil ancak şunu yapın istiyorum. Yaparsanız çok daha bilgilendirici olacağını düşünüyorum konunun.

-Kimse kimseyi paylaştığı şey yüzünden kınamasın ya da toplu linç olmasın. kibar bir dille uyarırsanız çok hoş olur. Böylece herkes fikrini doğru ya da yanlış olsa bile sakınmadan paylaşabilir. Bilgilenebilir.

-Paylaşacağım şey saçma olur mu diye düşünmeyin. Ekran kartı tutucusundan Ethernet kablosuna kadar her elektronik eşyayı yazabilirsiniz.

-Bütçe farketmeksizin 0tl den 500.000 TL'ye kadar istediğiniz şeyi atabilirsiniz.

-Sadece ürün atma konusu değil de konu içinde de ürün hakkında tartışma yapılırsa daha da bilgilendirici olacağını düşünüyorum.

(en uygun konu bu gibi geldi buna açtım.)
kulaklık: SS Arctis Nova 5
Kulaklık Standı: Rampage RM-H66 Guard
mouse ve klavye daha değişmedi fakat mouse olarak X1 V2 düşünmüyorum
mousepad olarak porge marka mousepad alıcam
monitör: Samsung Odyssey G6 G65B
monitörün ayakları çok geniş biraz rahatsız etmiyor değil her şey tamamlanınca burayı guncellerim

Ryzen 7 7800x3D / Asrock B850 Livemixer ATX / Thermalright Mjolnir Vision 360mm / Lian Li O11 Vision Compact (Siyah) / FSP Vita 1000W Gen5.1 PSU / Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB M.2 SSD / GSkill TZ5 Neo RGB (16x2) Ram / Sapphire Pulse 9070 XT 16GB GPU / AsiaHorse Nyota Fan / 1. Monitör Samsung G65B 1440P 240Hz / 2. Monitör Lenovo G24-20 1080p 165Hz

Bilgisayarımda Aktif Kullandığım parçalar bunlardır
Ekipmanlarım :

Keychron K2 HE Special Edition / Royal Kludge M3 8000Hz / Mchose V9 Pro 7.1 Headset
Ekstra Fazlalık ekipmanlarım : Mchose G75 Pro / Aula Hero68HE

Ekstra Parçalar :

Lian Li Universal Dikey GPU Kit / AsiaHorse Learn Gpu Cable / Wraith Poron Mousepad

Sorusu olan varsa ekipmanlarım hakkında yanıtlayabilirim, Yanıtla veya etiket ile sorunuzu sorabilirsiniz. biraz geç cevap verebilirim aktif olarak bişiler üzerinde uğraşmaktayım.

bu güzel duruyor keşke biraz daha büyük olsaydı belki masanın arkasına atardım
Var arkasına göre. 160 cm, 120 cm, 140 cm.

Var arkasına göre. 160 cm, 120 cm, 140 cm.

saolun alalım bizde bir tane

kulaklık: SS Arctis Nova 5
Kulaklık Standı: Rampage RM-H66 Guard
mouse ve klavye daha değişmedi fakat mouse olarak X1 V2 düşünmüyorum
mousepad olarak porge marka mousepad alıcam
monitör: Samsung Odyssey G6 G65B
monitörün ayakları çok geniş biraz rahatsız etmiyor değil her şey tamamlanınca burayı guncellerim
Hocam güncellemek yerine yeni mesaj atarsanız konu daha güncel olur. :)

Geri