sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 740
alınmaz
Sebep nedir?AAA oyunlar oynarım diyorsan alınır ama yok AAA sarmaz valorant cs oynarim hep ben diyorsan alınmaz
sebep derken gereksiz masraf olur onun yerine daha uygun modellere bakılabilirSebep nedir?
9070 xtden bahsediyorsunuz de mi?sebep derken gereksiz masraf olur onun yerine daha uygun modellere bakılabilir
Alınırarkadaşlar alınır mı?, alınır diyorsanız nedenini , alınmaz diyorsanız nedenini ve neyi tercih ettiğinizi yazın !!
aynı sebepten.alınır sebebi aşırı f/P olması ve saf güçte nerdeyse 50 k civarındaki 5070 ti dan daha güçlü olması
Hocam o daha mantıklı bence de. Ama alınır mı demiş ya. Alınır yani mis gibi kart.10 kağıt fazla vereyim 5070ti alayım kafasındayım ben. Onun dışında fiyatına göre gayet fiyat performans.
Benim düşünceme gelirsek zamanında rx580 kullandım yazılımsal anlamda pek ısınamıyorum açıkçası amd ye. Fakat kendini geliştirdiğini düşünüyorum yeni nesil ile.
AAA oyunlar oynamiyorsanız sürekli rebaketci oynuyorsaniz 9070xt fazla9070 xtden bahsediyorsunuz de mi?
İki markada sorun var. Az araştırırsan tonla nvidia problemide bulursun AMD dekötü yorumlarda var bilemiyorum
orta ama fazla değilAAA oyunlar oynamiyorsanız sürekli rebaketci oynuyorsaniz 9070xt
evetİki markada sorun var.
5070 ti için gigabyteGigabyte sakın alma son serileri sorunlu.
abi direkt s veya s+ de şuna yaw çığlık atıyon sanıyomAAA oyunlar oynamiyorsanız sürekli rebaketci oynuyorsaniz 9070xt fazla
Gigada bi ara termal putty sonucu dikey kullanımda akma oluyordu artık olmuyor hatırlıyorum arkadaşın sorun dediği o dur muhtemeln windforcelar zaten vasat hem ses hem soğutma olarak ama eagle o kadar vasat değilorta ama fazla değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
5070 ti için gigabyte
abi direkt s veya s+ de şuna yaw çığlık atıyon sanıyom
5070ti gibi baba bir kart alacaksan sff model almayın. Soğutması, heatsink büyüklüğü fan kalitesi olarak diğer 5070ti modellerden bir tık geri planda kalıyor.reis beyaz alıcam gigabyte eagle almayı düşünüyorum