Benim bi tane rampage var ama çok yer kaplıyor ramleri falan rahatsız ediyor 8 bakırlı 7500f maks 77 derece falan gördüm testlerde, soğutucu da iyi aslında ama çok yer kaplıyor anakartta ne yapsam bilmiyorumUcuz sıvı soğutma tek fan kule tipiyle yarışır yani gösteriş önemliyse alınır yoksa büyük bloklu kule tipi alınabilir.
Sesinden rahatsız değilseniz kullanmaya devam edin bence hocam değiştirmek fuzuli masraf olabilir.Benim bi tane rampage var ama çok yer kaplıyor ramleri falan rahatsız ediyor 8 bakırlı 7500f maks 77 derece falan gördüm testlerde, soğutucu da iyi aslında ama çok yer kaplıyor anakartta ne yapsam bilmiyorum
Sesi umrumda değil ama ram ile temas ediyor böyle bitişikler diğer slotu kullanamam ram alsam bile, bide bloklu anakart alırsam sola da çarpabilir vrm soğutucularınaSesinden rahatsız değilseniz kullanmaya devam edin bence hocam değiştirmek fuzuli masraf olabilir.
Ramlere temas eden kısımdaki fanı biraz üste taşıyabilirsiniz genelde öyle yapılıyor.Sesi umrumda değil ama ram ile temas ediyor böyle bitişikler diğer slotu kullanamam ram alsam bile, bide bloklu anakart alırsam sola da çarpabilir vrm soğutucularına
Sesi umrumda değil ama ram ile temas ediyor böyle bitişikler diğer slotu kullanamam ram alsam bile, bide bloklu anakart alırsam sola da çarpabilir vrm soğutucularına
Bakır kısım temas ediyor ters takılıyor mu bu?Ramlere temas eden kısımdaki fanı biraz üste taşıyabilirsiniz genelde öyle yapılıyor.
Ters takarsan havayı diğer tarafa üfler.Alıntıyı görüntüle
3 sene önce almıştım performansı iyi ama devasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakır kısım temas ediyor ters takılıyor mu bu?
Yok diğer yöne demiştim de takılmıyormuş, bu metal blok çok büyük fanlarla bi problem yok uzak kalıyorTers takarsan havayı diğer tarafa üfler.
Bu Soğutucuyu da alsan aynı performansı vereceğini düşünüyorum.Benim bi tane rampage var ama çok yer kaplıyor ramleri falan rahatsız ediyor 8 bakırlı 7500f maks 77 derece falan gördüm testlerde, soğutucu da iyi aslında ama çok yer kaplıyor anakartta ne yapsam bilmiyorum
Performansı iyiyse değiştirme hocam çalışan şeye dokunmaAlıntıyı görüntüle
Eski anakartım bu mesela soğutucu 1. Ramin. Tepesine biniyodu mesela direkt heatsinkin boyası atmıştı
Biostar b650mt almıştım, her restart attığımda ve kapattığımda dongleları tanımıyordu iade ettim. Yeni anakart alacağımPerformansı iyiyse değiştirme hocam çalışan şeye dokunmaElektronikte atasözüdür.
Tüm bios ayarlarını denedimBiostar b650mt almıştım, her restart attığımda ve kapattığımda dongleları tanımıyordu iade ettim. Yeni anakart alacağım