❌İndirim Bitti! DJI Mini 4K Fly More Combo 16.399TL

Video kalitesi bence vasat. Ancak en önemlisi uçuş güvenilirliği düşük.
Video kalitesi yeterli aylardır kullanıyorum çok güzel cihaz. Ben de aşağı yukarı bu fiyata almıştım. Defalarca uçurdum çok şükür en Ufak çizik bile yok. Daha iyileri yok mu var üst serileri uyguna getirirseniz daha iyi olur tabii ki ama bence fiyatını hakeden bir cihaz.

alıcaktım forumdaki arkadas sagolsun oyle deyince biraz daha bakayım dedim aslında oncedende baktıgım bi üründü herkesi dinlememek lazım bazen cok uygundu fiyatı

alıcaktım forumdaki arkadas sagolsun oyle deyince biraz daha bakayım dedim aslında oncedende baktıgım bi üründü herkesi dinlememek lazım bazen cok uygundu fiyatı
Önümüzdeki fırsatlar bakalım hocam benimde çok oluyor böyle ihtiyacım olup da kaçırdığım ürün yapacak bir şey yok maalesef.

Bu ürünün resmi desteği bitti. DJİ tarafından artık desteklenmeyen cihazlar.

1777300881081.webp

Alanın memnun olması kaideyi değiştirmiyor arkadaşlar bu drone DJİ'nin bu ağırlıktaki ilk denemesiydi ve aşırı başarılı olamadı. Çünkü uçuş güvenirliği düşüktü.

hocam amazon depoya gelmiş bilgin olsun 16k civarı fiyatı

hocam ben mini 4k yerine mini 3 fly more combo aldım. gayet memnunum görüntü kalitesi olsun uçuş olsun. koyabilirseniz mini 3 alınabilir ben 9 taksitle n11 den mediamarkt satıcısından 1 ay önce almıştım ( 33k )

Geri