Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

Bakıp geldim sendeki ssd de dram yok.
Bende nasıl bi şans varmış ya routher aldım Ac1200mhps yazıyodu ethernette 100mhps geçmiyo ssd aldım dram yok
Fansız işlemci aldım kargodayken macun ve stok soğutucu aldım ayrı yerlerden adam geri fan ve macunda yollamış
Ekran kartı yükseltcem psu 550w yetmiyo
Ömrümü yiyor bu durum valla ya

Bende nasıl bi şans varmış ya routher aldım Ac1200mhps yazıyodu ethernette 100mhps geçmiyo ssd aldım dram yok
Fansız işlemci aldım kargodayken macun ve stok soğutucu aldım ayrı yerlerden adam geri fan ve macunda yollamış
Ekran kartı yükseltcem psu 550w yetmiyo
Ömrümü yiyor bu durum valla ya
Bilgisayar ekipmanlarında 40 defa düşünüp 1 defa almak lazım. Daima alınabilecek en iyisini alma taraftarıyım uzun süreler ceremesini çekmemek için. Bir tık ucuzunu aldığın her an pişman ediyor.

Bilgisayar ekipmanlarında 40 defa düşünüp 1 defa almak lazım. Daima alınabilecek en iyisini alma taraftarıyım uzun süreler ceremesini çekmemek için. Bir tık ucuzunu aldığın her an pişman ediyor.
Kasayı 6600xt 4650g ile aldım sıfırı 15k civarıydı adam bana 9.5 a jelatini üstünde verdi eşine almış geri bana böyle verdi kasayı avantajlı aldım hatta ozaman adam bana 5k veririsen 6900xt verim dedi psu 550w diye almadım işte durum böyledi
işlemciyide sarı sitedn paramgüvnde ile aldım adam sadece işlemci yollucam dedi zaten mpk olarak almıştı ama neye hikmetse kargodan macun ve soğutucuda çıktı
O routheride iyi araştırdım yt de kimi izlediysem okey verdi bi allahın kuluda demediki bu ethernette 100mhps veriyo max demedi bunuda fibere geçince farkettim
Routherin2 modli vardı biri Xaoimi 4a diğeride 4c
4a 1200mhps ac yazıyo diye aldım 2 bağlantısıvardı 2.4 ve 5ghz diye 2 tane ondan almıştım
4c de 300mhps ve 1 tane bağlantı yeri vardı
sırf 4a alacam diye ozaman 300tl fark vermiştim hayal kırıklığıydı resmen

NOT: 1. operadaki resimde 41 Megabayte 2. resim olan steamda Megabit cinsinden indirme hızı vardır

Arkadaşlar internetiim anlık 900mhps veriyor ama nedense olması gerektiği gibi hızlı değil ilk resimde 41mb diyor buda 350mhps lik indirmeye tekabül ediyor
Steamda da indirmeyi megabit cinsinden yapınca indirme hızları 300 megabit fln veriyor resimlere bakarsanız steamda 170 leri fln da görüyor
1000 mhps internet olmasına rağmen bu normalmi
hız testinden 900mhps altına düşmedi hiç direk modemden kablo çekiyorum ama genede yavaş geliyo sanki
Steamda gördüğü anlık en yüksek bit hızı 600 oda anlık işte
Steamda ortalama 300 lerde bit hızı ne yapmam lazım acaba
hocam bende 1000mbps kullanıyorum ortalama 450 500 görüyorum şuana kadar max 695 gördüm bir kere, daha üstü yok yapmadığım ayar kalmadı saldım bende

hocam bende 1000mbps kullanıyorum ortalama 450 500 görüyorum şuana kadar max 695 gördüm bir kere, daha üstü yok yapmadığım ayar kalmadı saldım bende
500 sabit görse neyse 200 leri sabitlediğide oluyo

ben sorunu bölge değişerek çözüyorum illaki biri tuttar abd new york frankfurt felan dene bu arada ben en yüksek indirmeyi almanya frankfurtta almıştım
Şuan deniyorum sabit 600 gösteriyo değişiyor duruma göre ama salıcam gibi bende

Hocam herzaman değil bazen 70 başlayıp 70le bitiyo
bazen sabit 120
bazen 120 ile başlayıp 70 le bitio değişiyor yani
olsun yine iyidir bana yükleme lazım oluyor.
1000lik pakette verdikleri 50 onuda 40 olarak alıyoruz TTnette en aşağı 250mbs olması lazımdı

olsun yine iyidir bana yükleme lazım oluyor.
1000lik pakette verdikleri 50 onuda 40 olarak alıyoruz TTnette en aşağı 250mbs olması lazımdı
Benim çok işim olmuyor ama ciddi boyutlu fotoğraf yüklemesi yaptım geçen uploud böyle bi durumda hayat kurtarır eski internetimde ploud 20fln dı şimdi o olsa nasıl rezil olmuştum düşünemiyorum bile gene arada bi 100leri görmesi iyi benim için hayat kurtarıcı biraz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,500
Üyeler
193,064
Son üye
demirkare
Geri