𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Geçmiş olsun.narkoz kafa
Geçmiş olsun.narkoz kafa
Safra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışGeçmiş olsun operasyon mu geçirdiniz
Teşekkür ederim hocamGeçmiş olsun.
Amazon garantisi var 1 yıl AMAZON diyoz bilkom dan büyük firmalar ne patladı ?Depo olayında en merak ettiğim detay buydu bilgi için teşekkürler
Depo balonu patlamış oldu elektronik ürün için
Safra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam
Geçmiş olsunSafra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
Teşekkür ederim hocam
Ben de Next 65 inç Miniled almıştım, servis az önce geldi açtı kutuyu. Ekran tamamen kırık çıktı. Kutunun sadece üstünde ve köşelerde yırtıklar vardı, sağlam çıkacağını düşünmüştüm ancak yandan darbe almış boydan boya ince kırıklar uzanmıştı. 65 inç düşerse bilginize.Neden olayı ne? Ben 65’lik aldım köpükler falan tamamdı, ekran da sapasağlam ama fişe takınca görüntü bozuk (iç ekran kırık). İade edicem 3-4 güne düşer diye tahmin ediyorum alacak olursa yine bilgisi olsun diye yazdım.
Çok geçmiş olsun hocamSafra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
Teşekkür ederim hocam
Hocam geçmiş olsun tekrardan, acil şifalar.Safra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
Teşekkür ederim hocam
geçmiş olsun. Ablamı da bekliyoruz sırada daha almadılar ameliyata. Kapalı mıydı ameliyatSafra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
Teşekkür ederim hocam
cok gecmis olsunSafra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
geçmiş olsun hocam Allah şifa versinSafra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymışyazmasan hala anlamıyordum
Teşekkür ederim hocam