🔥İndirim ARC B580 Ultra 225F 25.999 TL LITE PAKET

Arkadaşlar ram ssd varsa elinizde fiyat güzel

Biz size bulunması kolay olan parçaları ayarladık, zor olan parçaları bulmanızda ne haliniz varsa görün demek yerine lite oem paket demişler. İtopya'nın bu marketing stratejisi beni fena korkutuyor.

Çok dedim kasa bence 2k olmalı
Biraz dikkatli bakarsan 650w bronze kasa için çok düşük fiyat belirliyorsun işlemci 4k olma imkanı keke olsa
Hiçte düşük fiyat belirlemedim
Vento bile var bu fiyata hem de on numara psu ile gönderiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum selam içeriklere baktığım zaman sıfır piyasasında bu rakamları göremiyorum 2. el fiyatlarını mı yazdın?
ben kendimce ederlerini yazdım
225F maksimum 4 hadi senin hatrına 4.5 etsin akakçe de 5 e var zaten lite paketin bir avantajı olmalı çünkü ssd ve ram almıyorsam beni ödüllendirmeli
bu paketin hiçbir avantajı yok

Anakartta seçenek bol mesela 2800 e bile buldum fazla yazmışım https://www.akakce.com/anakart/en-u...lga1851-ddr5-micro-atx-fiyati,1007548348.html
1777300910662.webp

Dostum selam içeriklere baktığım zaman sıfır piyasasında bu rakamları göremiyorum 2. el fiyatlarını mı yazdın?
Sıfırlarını yazmış , yeni başladın galiba foruma biz bunların %50 sini gördük 2024 black friday de ddr5 18k 4060 lı sistemler paylaşıldı , bundan çok uzak bir vakit olmasın 55k ya 5070 sistemler paylaşıldı

Hiçte düşük fiyat belirlemedim
Vento bile var bu fiyata hem de on numara psu ile gönderiyorlar

ben kendimce ederlerini yazdım
225F maksimum 4 hadi senin hatrına 4.5 etsin akakçe de 5 e var zaten lite paketin bir avantajı olmalı çünkü ssd ve ram almıyorsam beni ödüllendirmeli
bu paketin hiçbir avantajı yok

Anakartta seçenek bol mesela 2800 e bile buldum fazla yazmışım https://www.akakce.com/anakart/en-u...lga1851-ddr5-micro-atx-fiyati,1007548348.htmlAlıntıyı görüntüle
Hocam okumadım yazdıklarını bence haklısındır platinum gördüm yeterli

Sıfırlarını yazmış , yeni başladın galiba foruma biz bunların %50 sini gördük 2024 black friday de ddr5 18k 4060 lı sistemler paylaşıldı , bundan çok uzak bir vakit olmasın 55k ya 5070 sistemler paylaşıldı

2024 Rakamlarına ineceksen daha çok örnek verebilirim ben sana güncel piyasaya göre değerlendirirsen ben ekran kartını 11k'dan aşağıya görmedim internette? 55k ya 5070'li sistemler paylaşıldığını da biliyorum vatan da yaptı itopya da yaptı. Yeni başlamak değil daha çok hakim olmak gibi bir durum bu ben şu an örneğini göremiyorum başka sitelerde. Burda amacım bu lite paketi savunmak değil sizlerin bana verdiğiniz cevaba hitaben daha ucuzu var ise değerlendirmeye çalışıyorum bana güncel rakamlar ile daha ucuzunu nerden alırım diye söylemen gerekiyor 2024 rakamlarını örnek göstererek değil.

yalnız işlemcinin de maşallahı var shitcoin gibi sürekli aşağı düşüyor. Geçen kuponla 4.5k gördü n11'de, bu gidişle 3e kadar yolu var gibi.

1777301339718.webp

2024 Rakamlarına ineceksen daha çok örnek verebilirim ben sana güncel piyasaya göre değerlendirirsen ben ekran kartını 11k'dan aşağıya görmedim internette? 55k ya 5070'li sistemler paylaşıldığını da biliyorum vatan da yaptı itopya da yaptı. Yeni başlamak değil daha çok hakim olmak gibi bir durum bu ben şu an örneğini göremiyorum başka sitelerde. Burda amacım bu lite paketi savunmak değil sizlerin bana verdiğiniz cevaba hitaben daha ucuzu var ise değerlendirmeye çalışıyorum bana güncel rakamlar ile daha ucuzunu nerden alırım diye söylemen gerekiyor 2024 rakamlarını örnek göstererek
1.2024 benim ne zamandan beri üye olduğumu belirtmek için yazdım

2 . B580 11k nın altında görmedin demişsin hemen seni yalancı çıkarıyorum bak yıllar önceki fiyat değil he 2 gün öncenin hatta 1 gün 16 saat önce https://forum.donanimarsivi.com/konu/intel-arc-b580-12gb-9-999tl-sinirli-stok.1223381/

3 . Bu lite pakette 1tb ssd ve ram ( 16 veya 32 ) totalde 25 yada 17 k tutar vatan indirimini yakalarsan , geldimi sana 37 k yada 45 k en ucuz hali gaming gecesini bekle bu kadar uğraşçana az çok aynı fiyatlara gelir , youtube a ( 3 gün önceki ) gaming gecesi yaz bakabilirsin dk 1:05 e gel al

Hem bu işlemci hem de bu ekran kartının piyasadaki fiyatı düşüyor. Kasa+PSU 2700 TL civarına satılıyordu geçende. işlemci 5K civarına düşüyor. Ekran kartı 9.5-10K arasına. Anakart 3100 TL. RAM ve SSD yok. exGavatör soğutucu 600 TL. Toplam 21500 civarı yapar. Bunu alan adamı tebrik eder alnından öpüp başarılarının devamını dilerim.

2024 Rakamlarına ineceksen daha çok örnek verebilirim ben sana güncel piyasaya göre değerlendirirsen ben ekran kartını 11k'dan aşağıya görmedim internette? 55k ya 5070'li sistemler paylaşıldığını da biliyorum vatan da yaptı itopya da yaptı. Yeni başlamak değil daha çok hakim olmak gibi bir durum bu ben şu an örneğini göremiyorum başka sitelerde. Burda amacım bu lite paketi savunmak değil sizlerin bana verdiğiniz cevaba hitaben daha ucuzu var ise değerlendirmeye çalışıyorum bana güncel rakamlar ile daha ucuzunu nerden alırım diye söylemen gerekiyor 2024 rakamlarını örnek göstererek değil.
b580 bu sabah 10kya düştü peşin 6-9 ay taksitli

n11 de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,783
Üyeler
193,132
Son üye
meyv