🔥İndirim Asus Dual 5060 Ti 8GB 21.999 TL (5-6 Taksit peşin fiyatına)

1777366835963.webp

Şuan indirim de yok bu arada 8 gb 5060ti lar 21 22 arası zaten

Çökülür mü?

başlığa 8 gb olduğunu yazmazsan 2 dk ya sana söven yorumlar görebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus

asus da 16gb 8k fark çıkıyor değer tabi de az değil fark
asus almak zorunda değilsin hocam 5060ti 150w güç çekiyo üflesen soğuyor zaten markanın ne önemi var

Ayrıca 5060 ti 16gb asus dual modeli incehesap gaming gecesine belki 30 defa gelmiştir 26 27 arasına

Çökülür mü?

8gb ekran kartı almayın pişman olmayın dostlar.

16 zannedip geldim... bunu neden indirim işaretledin anlamadim
+1

başlıklarınızı tam ve düzgün yazın, 1 gün uzaklaştıma veriyorum

Ciddi ciddi Bu konuya cevap verenler var kafayı yiyecem

Beyler adamın 1-2 konu hariç tüm konuları itopya indirimi hakkında ya insan arada bir dikkat çekmeyeyim diye Başka platformlarında indirimimi paylaşır konulara cevap verir vs.

Sayın İtopya Fonladığınız Çalışanlarınızı daha zeki biriyle değiştirin yada eğitin bu acemlik ney yakışmadı

(Bu arada her şey bir yana 21-22K’ya 5060Tİ 8GB’ı bırakın indirim konusu olarak paylaşmayı normal konuda bile önerene cevap bile verilmemesi lazım)

Ciddi ciddi Bu konuya cevap verenler var kafayı yiyecem

Beyler adamın 1-2 konu hariç tüm konuları itopya indirimi hakkında ya insan arada bir dikkat çekmeyeyim diye Başka platformlarında indirimimi paylaşır konulara cevap verir vs.

Sayın İtopya Fonladığınız Çalışanlarınızı daha zeki biriyle değiştirin yada eğitin bu acemlik ney yakışmadı

(Bu arada her şey bir yana 21-22K’ya 5060Tİ 8GB’ı bırakın indirim konusu olarak paylaşmayı normal konuda bile önerene cevap bile verilmemesi lazım)
Adamlar zaten foruma reklam vermiş neden böyle bir şey yapsınlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,488
Üyeler
193,060
Son üye
Tolonka
Geri