su an var zaten hocam v3 proCok iyi bende kovalıyorum bakalım. Kısmet ya superligt 2 yada razer viper v3 pro
su an var zaten hocam v3 proCok iyi bende kovalıyorum bakalım. Kısmet ya superligt 2 yada razer viper v3 pro
4500 tl sıfırınzaten 4900su an var zaten hocam v3 pro
bu fiyatın altına gelmiyor ama yuzde 10 indirimle bile 4.5a geliyodu4500 tl sıfırınzaten 4900
Tam olarak denemez öyle benim aldığım birkaç ürün sıfır kapalı kutu olarak geldi.Depodan aldığımız ürünler başkalarının halihazırda kullandığı ürünler değil mi?. Yani kısaca sahibindenin daha ucuzu denebilir mi depoya?
Benim G Pro x Superlight 2 de dağıtıma çıktı bakalım ben de atıcam her şeyiyle umarım üzmezDün aldığım mouse geldi, kabul edilebilir yazıyordu ama sıfır gibi jelatinleri de üstündeydi. Test de ettim sorunsuz.
Alıntıyı görüntüle
Kaça aldın kankaBenim G Pro x Superlight 2 de dağıtıma çıktı bakalım ben de atıcam her şeyiyle umarım üzmez
4000e aldım %10 da QNB iade etti 3600e geldi. Ayrıca kargo geldi resimleri atıcamKaça aldın kanka
Sana burayı tavsiye ettim. Daha sonra bizim gibi buranın müptelası oldun hocam4000e aldım %10 da QNB iade etti 3600e geldi. Ayrıca kargo geldi resimleri atıcam
Hocam hayırlı olsunDün aldığım mouse geldi, kabul edilebilir yazıyordu ama sıfır gibi jelatinleri de üstündeydi. Test de ettim sorunsuz.
Alıntıyı görüntüle