Bilgisayar Kurulumunu Kendim Yapmalı mıyım?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar vatandan sistem almıştım kurulu gelmeyecek sizce kendim mi kurmalıyım yoksa bir bilgisayarcıya mı kurdurtmalıyım , izlediğim kadarıyla zor bir şey gibi gözükmüyor ama emin olmak için sizin de fikrinizi almak istedim

Arkadaşlar vatandan sistem almıştım kurulu gelmeyecek sizce kendim mi kurmalıyım yoksa bir bilgisayarcıya mı kurdurtmalıyım , izlediğim kadarıyla zor bir şey gibi gözükmüyor ama emin olmak için sizin de fikrinizi almak istedim
Kendin kurmak zor gelmiyorsa öyle yap bilgisayarcılar genelde berbat kuruyor.

Birine kurduracaksan da parçaları al tenha saatlerde en yakın vatan şubesine git yardımcı olurlar.

En iyisi kendiniz kurmanız olacaktır. Bilgisayarcılardaki sistemler güncel olmayabiliyor. Dikkat etmek lazım saygılarımla.

valla kankam kasap bilgisayarcıya gidersen başın ağrır ayrıca hiiiç uğraşma direkt vatan bayisine git yakında varsa onlara toplat en iyisi uğraşma bilgisayarcıyla ayrıca bilgisayarcının kolpacısına kasap olanına denk gelirsen üzülürsün İzmirdeysen gel ben yardımcı olurum veya gel beni al evden iş çıkışı geri bırakmak şartıyla yardımcı olayım

Geri