🔥İndirim ASUS B850 MAX GAMING WIFI W 8.299₺

ram satışları azaldı diye mi bilmem ama üst seviye anakartlar çok güzel fiyatlara gelmeye başladı

Kardeşime anakart ve ram almam gerekiyor 7800x3d için. Cuma günü indirime girer mi sizce bayadır takip etmiyorum gaming gecesini girerse ortalama hangi fiyatlara bulunuyor?

Arkadaşlar Asus max gaming serisi baya leş çok gereksiz pahalı o fiyatlara çok daha dolu anakartlar var.

Arkadaşlar Asus max gaming serisi baya leş çok gereksiz pahalı o fiyatlara çok daha dolu anakartlar var.
Hocam abime sistem toplayacağım. Parçaları tek tek en uygun fiyatta almaya çalışıyorum. Giriş-orta anakart tercihleri ne olmalı? Bu Asus anakart niye kötü?

Hocam abime sistem toplayacağım. Parçaları tek tek en uygun fiyatta almaya çalışıyorum. Giriş-orta anakart tercihleri ne olmalı? Bu Asus anakart niye kötü?
Hocam aslında kötü değil. Fiyatı çok kötü. Bu bütçelerde çok daha dolu anakartlar geliyor. Çok üst segment anakartlar 10k bandına inebiliyor. Mesela beyaz olmasını kenara bırakırsak Gigabyte B650 Eagle/Eagle AX, Colorful B650A-GHA Wifi, Msi Pro 650A gibi seçenekler çok daha dolu olarak geliyor. Beyaz denirse 2000 lira fazlaya çok daha üst segment anakartlar var. Bu anakart üzmez ama sırf Asus diye fiyatı bi tık abartı. Hakkı ney dersen max 7k.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide bu anakart daha 3 gün önceye kadar 10k bandında satılıyordu satılmayınca düşürmüşler fiyatını.

11 FAZ DERKEN hem de atx

yazıklar olsun.

8337.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi