Öneri 1k- 2k arası Kulaklık önerisi

Meywis

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Fps oyunları oynuyorum hikayeli oyunlarda oynuyorum 2 k ya kadar önericeğiniz kulaklık önerilerine açığım

Bu bütçe aralığından ₺1300-1500 civarına H2002P vardı. Ama stokları olmadığından, elinde olan 2-3 satıcı da ₺1800-2000 satıyor. O fiyatları etmeyeceğinden, Gamepower'ın şu kulaklıklarına bakılabilir. Acelen yoksa Havit'in stok yenilemesi beklenebilir.

Ses kartı içerdiğinden herhangi bir sorun yaşamazsın. Genelde de bu bütçedeki ses kartlı kulaklıklar FPS oyunları falan için gayet yeterliler.

Sürücülerine de bağlantıdan ulaşabilirsin. Bunlarda 7.1 geliyor ama önermem. Keza ₺5-10 bin'e 5.1 falan içeren Logitech falan alsan da her zaman stereo modlarını öneririm. Bu 5.1, 7.1 falan ses kasmayı tamamen baltalıyor.

H2002P ve H2002U PRO kablolu olarak denedim, iki ürün de stokta olsa önce H2002U PRO yoksa H2002P önerirdim. Gamepower hakkında net bir şey diyemem denemedim. Ama önerme nedenim dediğim gibi USB girişli yani Çin'de ürettirilen ve genelde kullanılan CMedia ses kartları ile geliyor ve bu oyunlar için yeterli. Almadan önce incelemelerine de bakın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca H2002BG, H2039BG veya Gamepower'ın bazı kablosuz kulaklıkları ₺1800-2000 civarına bulunabiliyor. Bunları normalde öneriyordum, ama mikrofon tarafında bu bütçedeki kablosuzlar sorun çıkarabiliyor. Alıcıları çok kaliteli olmadığından hem ses verirken hem de iletirken sorun yaşatıyor. Eğer harici mikrofon kullanıyorsan bu ürünlere de bakılabilir. İlk tercihin Havit olsun çünkü direkt Çinli firma ve kendi fabrikasında üretiyor. Gamepower, Rampage falan ise yerli bilişim firmalarının, Çin'de fabrikalara ürettirdiği ürünlerden oluşuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,024
Üyeler
193,229
Son üye
omereryuksel
Geri