En ucuz 35Mbps tarife?

genelde fiyatlar 100mbps ile hemen hemen aynı netspeed bak.

İnternet alacağım da en ucuzu hangisi bilen var mı?
hepsi birbirine yakın fiyatlar oluyor. Millenicom kullaniyorum ne cok pahali ne de riski olan bir marka orta ayarda diyebilirim. Arkadasini getir kuponunuda kullanin biraz daha uygun oluyor. Gecmeyi dusunursen kod verebilirim.

Şoknet nasıldır bilginiz var mı fiyatı ucuz gibi geldi de 420TL demişler.
pahalı hocam netspeed daha ucuz değil mi? Benim kuzen kullanıyor davet koduyla 50tl indirimde yapıldı 270tl gibi bir fiyat ödüyor 3 ay.

Şokneti 3 ay kullandım sıkıntısı yoktu sadece warp 1.1.1.1 ile discorda girilmiyordu.

Şoknet nasıldır bilginiz var mı fiyatı ucuz gibi geldi de 420TL demişler.
Cok populer olmadigi pek bir bilgi olmuyor bu tarz firmaların. Fiyatlari iyi olsada birsey oldumu magdur olabiliyorsun. Comnet firmasında ben bunu yasadım.

pahalı hocam netspeed daha ucuz değil mi? Benim kuzen kullanıyor davet koduyla 50tl indirimde yapıldı 270tl gibi bir fiyat ödüyor 3 ay.

Şokneti 3 ay kullandım sıkıntısı yoktu sadece warp 1.1.1.1 ile discorda girilmiyordu.
İlk 3 ay 400TL son 3 ay 650TL diyor Netspeed başta daha ucuz sonra daha pahalı gibi oluyor sanırım.

Fiberde de sorun çıkmazsa bağlatayım o zaman, Türk Telekom çok fena fiyat çekiyor sadece interneti öylesine kesme olayları falan olur diye korkuyorum.
ben normalde 3 ayda bir netspeed türknet millenicom arasında dolaşıyordum böyle bişey düşünebilirsin kampanyalardanda yararlanıyordum mesela netspeed 50tl indirim yapıyordu türknet 1 ay bedava millenicom yine öyle bişey.

Şoknete geçerim sabit dursun dersen ben memnundum gayet iyiydi türktelekom 1000mb fiber altyapıda

hepsi birbirine yakın fiyatlar oluyor. Millenicom kullaniyorum ne cok pahali ne de riski olan bir marka orta ayarda diyebilirim. Arkadasini getir kuponunuda kullanin biraz daha uygun oluyor. Gecmeyi dusunursen kod verebilirim.
Bu da fiyat olarak yakın ayda 30TL falan pahalı kalıyor şoknetten. Ama bu firmadan da baya şikayet okudum hangisi iyi anlamak cidden zor herkes farklı yerde sorun yaşayıp şikayet yazıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi deneyin zaten taahhütde yok
Taahhüt yok ama 1200TL para alıyorlar başta. O yüzden 1 ay bakayım olmazsa iptal ederim olayı çok yok.

Bu da fiyat olarak yakın ayda 30TL falan pahalı kalıyor şoknetten. Ama bu firmadan da baya şikayet okudum hangisi iyi anlamak cidden zor herkes farklı yerde sorun yaşayıp şikayet yazıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taahhüt yok ama 1200TL para alıyorlar başta. O yüzden 1 ay bakayım olmazsa iptal ederim olayı çok yok.
Başka operatörden geçişte para alıyorlarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri