Tenda v15 modem Qos ayarları

Denedim tamamen aynı 42/12 ile fark olmuyor, neredeyse bütün kombinasyonları denedim ya 5/5 bile yaptım:)
Download ellemeden upload 11000 ya da 12000 dener misin, download için değer girmeden kaydetmene izin vermezse 45000 yaz.

İade edebiliyorsanız ikinci elden temiz keenetic alın
Modemle alakası olduğunu çok düşünmüyorum açıkçası bunun riskini almaya gerek yok gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Download ellemeden upload 11000 ya da 12000 dener misin, download için değer girmeden kaydetmene izin vermezse 45000 yaz.
Denedim upload 80 download pingi 85 çıktı, c verdi en iyisi yine 43-13 c veriyor upload pingi yine 80 ama download 60 oluyor c veriyor yine asla altına inmiyor bütün kombinasyonları denedim

En iyi sonuç yine 43/10 da çıktı gibi bi B alsak iyiydi

Ekler

• Screenshot_2026-04-29-21-02-38-377_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2026-04-29-21-02-38-377_com.miui.gallery.webp
    50.9 KB · Hit: 7
  • Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Biraz deneme yanılma sanırım. Benim en iyi sonuç aldığım test bu oldu, muhtemelen bir daha yapsam B falan verir.

Ekler

• 1777485907419.webp
    1777485907419.webp
    55.8 KB · Hit: 1
Biraz deneme yanılma sanırım. Benim en iyi sonuç aldığım test bu oldu, muhtemelen bir daha yapsam B falan verir.
Yanii upload pinginin çok önemi varmı benim için bilmiyorum çünkü evde upload yapan tek ben varım annem babamda sadece tiktok YouTube falan izliyor onlarda download sanırım. Biraz hızlarını kısarsam oyunda sorun yaşamam gibi ama bilmiyorum 55 falanda kötü bi değer yinede download pingi için

Modemle alakası olduğunu çok düşünmüyorum açıkçası bunun riskini almaya gerek yok gibi

Denedim upload 80 download pingi 85 çıktı, c verdi en iyisi yine 43-13 c veriyor upload pingi yine 80 ama download 60 oluyor c veriyor yine asla altına inmiyor bütün kombinasyonları denedim

En iyi sonuç yine 43/10 da çıktı gibi bi B alsak iyiydi
Türk Telekomun sözde premium modemiyle denemiştim F vermişti

Türk Telekomun sözde premium modemiyle denemiştim F vermişti
Premium diye kaç senelik modem satıyorlar ben millenicomdan premium modem almıştım 5 sene önce hala aynısını satıyorlar djshjddhjf

Bide Mesela evde 2 cihaz var pc harici anne ve baba: sadece video izleme webde gezme yapıyorlar. Büyük download ya da upload yapmazlar.

Onların download 12 upload 2-3 yaparsam.

Video izleseler, upload yapsalar vb benim pingim yine fırlar mı önemli olan bu gibi yoksa ayarları kurcalamakla düzelecek gibi gözükmüyor @Styx

Çalıştıra gpedit.msc
Bilgisayar yapılandırma
Yönetim şablonları

Qos paket zamanlayıcı
Ayrılabilir bant genişliği
Etkin = 0

Modemden Mtu ayarlarını 1452 den 1500 e kadar farklı değerler atayarak bakınız.
Ethernet firmwareyi güncelle.
Ya hattında ya da servis sağlayıcı nedenli sorun var gibi.
Birde buradan test yap.
https://www.mysupportdetails.com/bufferbloat/

Premium diye kaç senelik modem satıyorlar ben millenicomdan premium modem almıştım 5 sene önce hala aynısını satıyorlar djshjddhjf

Bide Mesela evde 2 cihaz var pc harici anne ve baba: sadece video izleme webde gezme yapıyorlar. Büyük download ya da upload yapmazlar.

Onların download 12 upload 2-3 yaparsam.

Video izleseler, upload yapsalar vb benim pingim yine fırlar mı önemli olan bu gibi yoksa ayarları kurcalamakla düzelecek gibi gözükmüyor @Styx
Fırlamaz

Yanii upload pinginin çok önemi varmı benim için bilmiyorum
Çok yüksek olursa oyunlarda paket kaybı yapıyor. Ben o sorunu çözmek için kurcalamıştım zaten.

Geri