Bedelli Askerlik Sivil Hat

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,318
Kardeşim haziranda bedelli askere gidecek sivil hat sokmak zor mu arama da falan yakalanırsa cezası var mi ben yapalı baya oldu değişmiştir buyuk ihtimalle burdura gidecek burdur da bedelli yapan varsa cevaplandirsbiljr mi

Kardeşim haziranda bedelli askere gidecek sivil hat sokmak zor mu arama da falan yakalanırsa cezası var mi ben yapalı baya oldu değişmiştir buyuk ihtimalle burdura gidecek burdur da bedelli yapan varsa cevaplandirsbiljr mi
Bende 4 haziran burdura gidiyorum:D

yaş kaç hocam senin :D kardeşime devrederim sohbeti olmazsa 21 yaşında o burdur genel olarak rahat diyolar ama bilmiyorum biraz ekşi sözlükten falan baktım sivil hattı falan fazla umursamıyolar diyolar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum da 28 gün zaten ben 12 ay yaptım canım yok mu :D 28 gün zaten 1 çırpıda geçer hemen nasıl oldugunu bile anlamazsınız 4 hafta

yaş kaç hocam senin :D kardeşime devrederim sohbeti olmazsa 21 yaşında o burdur genel olarak rahat diyolar ama bilmiyorum biraz ekşi sözlükten falan baktım sivil hattı falan fazla umursamıyolar diyolar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum da 28 gün zaten ben 12 ay yaptım canım yok mu :D 28 gün zaten 1 çırpıda geçer hemen nasıl oldugunu bile anlamazsınız 4 hafta
mart ayında burdurda yaptım bende girişte sivil hattı çok rahat sokarsın bakmıyolar bile ama askercell almak zorunda onu almazsa telefonu sokamaz mecbur onu zorunlu alıcak onun harici merak ettiğin bişey varsa sorun anlatıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral hasta olursan gece falan hastaneye gitme revirden bana ishal kusmadan dolayı 5 gün rapor verdi doktor istememe rağmen askerliğim 8 gün uzadı o rapordan dolayı hafta içi mesai saatlerinde revire git gideceğin zaman hastaneye gitme

mart ayında burdurda yaptım bende girişte sivil hattı çok rahat sokarsın bakmıyolar bile ama askercell almak zorunda onu almazsa telefonu sokamaz mecbur onu zorunlu alıcak onun harici merak ettiğin bişey varsa sorun anlatıyım

kral hasta olursan gece falan hastaneye gitme revirden bana ishal kusmadan dolayı 5 gün rapor verdi doktor istememe rağmen askerliğim 8 gün uzadı o rapordan dolayı hafta içi mesai saatlerinde revire git gideceğin zaman hastaneye gitme
hastaneye gitme derken revire mi gitme demek istiyorsun çünkü hastaneye sevk ettirmen 3-5 gün sürüyor sadece

Bende 21im :D inş rahat geçiririz bende rahat olduğunu duydum hep

Bende 21im :D inş rahat geçiririz bende rahat olduğunu duydum hep
12 ay yaptım 28 gun yapacaksınız zor olsa nolur goz acip kapayınca ya kadar geçer ben sadece yeni kışlanın inşaatında 1 ay çalışmıştım sen 1 ay zor mu diyon 😃

Hayır öyle bişey yok 1 saatte götürüyolar hemen hastaneye burdur devlete revire gitsin hastaneye gitmesin
O kadar ciddi bisi olacağını sanmıyorum hastalık kışta olur ben hem yaz hem kışta gittim 12 ay kıştan yaza geçişte cok oluyordu havalar dengesiz olduğu için yazda ben hasta olan görmedim

Hiç bir yerde cüzdan aranmaz, önerim asker cüzdanı alsın, fotoğraf bölümü var onun oraya varsa manitasının resmini koysun altına da hattını koysun. Velev ki cüzdanı aradılar, o özel fotoğrafa dokunanın hukuki cezası vardır kimsenin bir yeri yemiyor, ben o şekilde sokmuştum. Arama da yapmadılar sonra boşa kasmıştım kendimi.

Geri