Bütçe sıkıntısı olmadan sistem toplama

kanka solid core da küçük kart ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu modeli bulabilirsen ve asusun BTF anakartlarından birini alırsan ful kablosuz bir sistem de çok temiz durur bence. Bu ama harbi kablosuz sistem ekran kartına falanda kablo takmıyosun

ASUS TUF Gaming RTX 5070 Ti BTF White

Şöyle duruyo
Kral yok kablo gözüksün sıkıntı değil zaten hem anakart kablosu hem ekran kartı kablosu için https://wraithesports.com/products/...trimer-psu-cable-cover?variant=49934475722945 almak istiyorum beyaz ışıklı

Hocam şu modeli bulabilirsen ve asusun BTF anakartlarından birini alırsan ful kablosuz bir sistem de çok temiz durur bence. Bu ama harbi kablosuz sistem ekran kartına falanda kablo takmıyosun

ASUS TUF Gaming RTX 5070 Ti BTF White

Şöyle duruyo

Şu modelde çok güzel gözüküyo hocam soğutması falanda iyi bulabilirsen buda olur Asus olan pahalı gelirse Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra W
Bunun 5080i en son gaming gecesinde 70k ya düşmüştü

Sff olan değil uzunluk olarak biraz kısa ama iyi halen tabi öncelik aero olsun

1000059949.webp

Son düzenleme:
Sff olan değil uzunluk olarak biraz kısa ama iyi halen tabi öncelik aero olsun

Alıntıyı görüntüle
Solid Core : 303.5mm x 115.8mm x 55.7mm
Solid SFF: 304.4mm x 115.8mm x 41.6mm
Aero: 342mm x 140mm x 70 mm
Colorful iGame: 331mm x 139.3mm x 59.7mm
Asus TUF: 329mm x 140mm x 62.5 mm
Git en büyüğünü al demiyorum fikir olması açısından belirttim büyüklükleri. En estetiği Colorful ama beyaz sistemler için bence direk o tercih edilse güzel olur hele biraz uygundan denk getirebilirsen çok iyi.

Solid Core : 303.5mm x 115.8mm x 55.7mm
Solid SFF: 304.4mm x 115.8mm x 41.6mm
Aero: 342mm x 140mm x 70 mm
Colorful iGame: 331mm x 139.3mm x 59.7mm
Asus TUF: 329mm x 140mm x 62.5 mm
Git en büyüğünü al demiyorum fikir olması açısından belirttim büyüklükleri. En estetiği Colorful ama beyaz sistemler için bence direk o tercih edilse güzel olur hele biraz uygundan denk getirebilirsen çok iyi.
Zotac Solid Core OC de Vapor Chamber var Aero ve tuf ta aynı şekil. Colorfulda görmedim. Soğutmaya etkisi önemli olan birsey.

1000059953.webp

Zotac Solid Core OC de Vapor Chamber var Aero ve tuf ta aynı şekil. Colorfulda görmedim. Soğutmaya etkisi önemli olan birsey.

Alıntıyı görüntüle
Valla gaming gecesinde millet aldı hepsi serin sessiz çalışıyor dedi ama kullanmadığım için bilemiyorum tam. Yurt dışı olayına zaten ben bulaşılması taraftarı değilim ekran kartı bu hocam coil whine çıkıyor sürekli yurt dışından aldığında cw çıkarsa yapabileceğin bir şey kalmıyor. Özellikle hepsiburada amazon satıcılı bir ürün varsa daha kafam rahat oluyor o konularda.

Valla gaming gecesinde millet aldı hepsi serin sessiz çalışıyor dedi ama kullanmadığım için bilemiyorum tam. Yurt dışı olayına zaten ben bulaşılması taraftarı değilim ekran kartı bu hocam coil whine çıkıyor sürekli yurt dışından aldığında cw çıkarsa yapabileceğin bir şey kalmıyor. Özellikle hepsiburada amazon satıcılı bir ürün varsa daha kafam rahat oluyor o konularda.
Yurt dışı bende onermiyom zaten cw bazen kendi kendine yokta olabiliyor FPS sabitlersen yada uv yaparsan da geçebiliyor şans işi

Gaming gecesindeki Sff diye hatırlıyorum normal olanı indirimde görmedim hic

Yurt dışı bende onermiyom zaten cw bazen kendi kendine yokta olabiliyor FPS sabitlersen yada uv yaparsan da geçebiliyor şans işi

Gaming gecesindeki Sff diye hatırlıyorum normal olanı indirimde görmedim hic
colorfulun 5070ti da sff modeli yokki hocam

Solid için diyorsun sandım kb

Şöyle bi tablo var @kyemre058

OCCT bölümün sag kismindakiler dB muhtmelen
Alıntıyı görüntüle
GALAX o kadar sessiz mi takılıyomuş ya şaşırdım valla hepsini tokatlamış seste

O zaman yeni bişey atayım ortaya 63e aero modeli yerine 69a 5080 mi bi anda https://www.gaming.gen.tr/urun/4784...-birebir-degisim-garantili-pragmata-hediyeli/

https://www.gaming.gen.tr/urun/7577...-birebir-degisim-garantili-pragmata-hediyeli/ şu modelide gaming gen tr yi arayıp stoklara gireceği tarihi sorabilirsin hocam rog strix dengi model.

Son düzenleme:

O zaman yeni bişey atayım ortaya 63e aero modeli yerine 69a 5080 mi bi anda https://www.gaming.gen.tr/urun/4784...-birebir-degisim-garantili-pragmata-hediyeli/

https://www.gaming.gen.tr/urun/7577...-birebir-degisim-garantili-pragmata-hediyeli/ şu modelide gaming gen tr yi arayıp stoklara gireceği tarihi sorabilirsin hocam rog strix dengi model.
Dediğim gibi bursada bir abi betaplustan 2 yıl birebir değişimi olan 5070ti hof satıyor 53k ya ama 150k ya yakın para harcayıp ekran kartını 2. el almak biraz komik geldi bana. Gaming gecesinde colorful 5080 69k idi almadım bakalım yarın aynı fiyata düşerse satın alırım

Solid için diyorsun sandım kb

Şöyle bi tablo var @kyemre058

OCCT bölümün sag kismindakiler dB muhtmelen
Alıntıyı görüntüle
colorfulun 5070ti da sff modeli yokki hocam
Bu sisteme önericeğiniz dramli bi gen5 ssdi ne olur?

Dediğim gibi bursada bir abi betaplustan 2 yıl birebir değişimi olan 5070ti hof satıyor 53k ya ama 150k ya yakın para harcayıp ekran kartını 2. el almak biraz komik geldi bana. Gaming gecesinde colorful 5080 69k idi almadım bakalım yarın aynı fiyata düşerse satın alırım

Bu sisteme önericeğiniz dramli bi gen5 ssdi ne olur?
Gen5 lerin fiyatı zaten yüksekti şuan daha yüksek gen5 ile gen4 ün farkını yüksek boyutlu dosya transferleri yapmıyorsanız anlamazsınız ve de soğutması zor bunları düzgün sogumayinca gen4 performansı veriyorlar.

Az daha çıkarsan gen4 2tb alirsin dramli.

Gen5 lerin fiyatı zaten yüksekti şuan daha yüksek gen5 ile gen4 ün farkını yüksek boyutlu dosya transferleri yapmıyorsanız anlamazsınız ve de soğutması zor bunları düzgün sogumayinca gen4 performansı veriyorlar.

Az daha çıkarsan gen4 2tb alirsin dramli.

İlk attığınız link dramli mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,890
Üyeler
193,175
Son üye
arifkerem
Geri