4K Ips Rob Vs 2K Miniled?

asus olanı denedim paneli pekte iyi değildi daha iyi model vardır o fiyatlara

Bende asus varda depodan aldım, 2K düşsem miniled geçmek için sırıtırmı acaba ondan biraz program falanda kullanıyorumda. Oyunda zaten sistemim 4k desteklemiyor 2k'da oynuyorum.

Fiyat aynı, daha çok iş ve gündelik kullanılacak. Oyun ikinci planda.
Özellikle bu tarz geçiş yapmış bu tarz iki monitör kullanmış birisinin tecrübesi çok faydalı olur.
4k ile 2k arasında çok fark yaşarmıyım işte vs.
Fiyatları aynı.
20k para veriyor olsam kesinlikle ips almazdım hocam. En azından miniler. Ayrıca sistem özellikleriniz ne?

20k para veriyor olsam kesinlikle ips almazdım hocam. En azından miniler. Ayrıca sistem özellikleriniz ne?
Sistemim 2k destekliyor 4k ne varsa açmak lazım :D Monitörü zaten 2k çekip kullanıyorum oyunda bana sorun olmuyor. Çok oyun oynamiyorum ama programda çok fark ederse 4k'dan 2k geçiş o beni biraz üzer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana rog iade edip miniled geçmek mantıklı geliyorda doğru dürüst hiç 27 2k kullanmadım çok sırıtırmı diye biraz çekiniyorum

4k'dan 2k düşmek beni rahatsız eder mi?, programda kullanacağımda.

Sistemim 2k destekliyor 4k ne varsa açmak lazım :D Monitörü zaten 2k çekip kullanıyorum oyunda bana sorun olmuyor. Çok oyun oynamiyorum ama programda çok fark ederse 4k'dan 2k geçiş o beni biraz üzer.

Bana rog iade edip miniled geçmek mantıklı geliyorda doğru dürüst hiç 27 2k kullanmadım çok sırıtırmı diye biraz çekiniyorum

4k'dan 2k düşmek beni rahatsız eder mi?, programda kullanacağımda.
Hocam bence 4kyı 2kya düşürmek biraz rahatsız edicidir ben 27 inç 2k hem ips hem oled kullanıyorum aynı anda tadında hiç bir problem yok.

Geri