Yeni Sistem için Parça Önerileri

feny

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhabalar geçen ay 5060ti satın aldım ve güncel parçalarım ile yeteri kadar verimli değil. Hem parçaları yenileyip hemde uzun süre kullanabileceğim bir sisteme geçmek istiyorum ama ram fiyatları çok uçuk geçenlerde vatanda indirimleri gördüm fakat o an böyle bir düşüncem yoktu.
şu an ddr4 ve ryzen 5 5600 var. aklımda 7500f MSI MB B650M PROJECT ZERO ve Patriot Viper Venom 16GB var sizce mantıklı mıdır? siz ne önerirsiniz? kasam project zero destekliyor.

Kasan destekliyorsa ve kabloların görünümünü hoş bulmuyorsan mantıklı gibi duruyor. Sistem parçaları olarakta dengeli tercihler. Ram i tek modül olarak alacaksan ileride bir adet daha aynı modelden almanı önerebilirim. Umarım istediğin gibi olur.

5600 9060xt kullanıyorum ben de am6ya kadar bir şeyi ellemem muhtemelen. Neden yetersiz geliyor?

Kasan destekliyorsa ve kabloların görünümünü hoş bulmuyorsan mantıklı gibi duruyor. Sistem parçaları olarakta dengeli tercihler. Ram i tek modül olarak alacaksan ileride bir adet daha aynı modelden almanı önerebilirim. Umarım istediğin gibi olur.
indirimlerde denk getirseydim aynı paraya belkide 32gb iki modül alabilecektim maalesef şimdilik tek modül alabileceğim. teşekkürler.
5600 9060xt kullanıyorum ben de am6ya kadar bir şeyi ellemem muhtemelen. Neden yetersiz geliyor?
fps çok dalgalı olabiliyor ve işlemci sürekli %100 kullanılıyor ekran kartım yakın bile olmuyor.

Bende şuan 5600 işlemci ve rx6600xt kullanıyorum. Acaba hangi oyunlarda dalgalanma ve ekran kartı kullanımın düşük oluyor.

indirimlerde denk getirseydim aynı paraya belkide 32gb iki modül alabilecektim maalesef şimdilik tek modül alabileceğim. teşekkürler.

fps çok dalgalı olabiliyor ve işlemci sürekli %100 kullanılıyor ekran kartım yakın bile olmuyor.
Ben 2kda kullanıyorum bir sorun olmuyor . 1080pde olabilir bir tık

Bende şuan 5600 işlemci ve rx6600xt kullanıyorum. Acaba hangi oyunlarda dalgalanma ve ekran kartı kullanımın düşük oluyor.
rekabetçi oyunlarda daha çok oluyor fifa da 90 fps üstü alamıyorum eski kartım rx5700 dü hemen hemen aynı değerler. bu ekran kartı ile bu kadar düşük fps almak garip geliyor ve valorant da hiç bir sabitlik yok çok fazla aşağı yukarı oynuyor.
Ben 2kda kullanıyorum bir sorun olmuyor . 1080pde olabilir bir tık
muhtemelen olabilir.

Ramlerde yine bir indirim olur mu beklemeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,024
Üyeler
193,229
Son üye
omereryuksel
Geri