kupon hakkında bilgi alabilir miyim acaba ?Tık hızı 1500 Kuponla.
Sapphire Pure Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-02-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0008 Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire Pure Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-02-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0008 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Atamıyorum yav, 2Mb dosya atıyorum 4.5 tan büyük diyorFoto atarmisin kasadayken çalışıyorken
Evdeki bilgisayarıma test programları kurmuyorum ama şöyle söyleyebilirim, nitro+ modeliyle nerdeyse birebir aynı değerlerde çalışıyor.Hocam furmark testi atabilir misiniz mümkünse
Nitronun asıl artısı daha çok güç çekebilmesi , daha hızlı çalışması ve bir tık daha sessiz olmasıEvdeki bilgisayarıma test programları kurmuyorum ama şöyle söyleyebilirim, nitro+ modeliyle nerdeyse birebir aynı değerlerde çalışıyor.
Kuponu nası alcaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tık muponu nası alıcaz hemen almam lazım
www.n11.com
kupon hakkında bilgi alabilir miyim acaba ?
www.n11.com
2K 144Hz full ayarlarda hiç farkları yok. 4k da belki ısı ve fan hızı farkları olabilir orasını bilemiycem.Nitronun asıl artısı daha çok güç çekebilmesi , daha hızlı çalışması ve bir tık daha sessiz olması![]()
Çok teşekkür ediyorum. Ufak bilader beyaz sistem hayali kurup para biriktiriyordu şimdi dans ediyor evin içinde .DAnasıyla kaydırılan bölmede 7.sırada
Aklım senin 9070 nitro da halen hocam bence aradaki fiyat farkına değecek performans yok9070XT deki 3 beyazdan biri bu arkadaşlar daha iyisi yok yani.
Çok güzel de beyaz dsğilBu asus daha mantıklı
![]()
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti | ITOPYA
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME-RX9070XT-O16G ITOPYA'dawww.itopya.com
28850 fiyat mis gibiAklım senin 9070 nitro da halen hocam bence aradaki fiyat farkına değecek performans yok