mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 872
jbvıwfwbwı meyerede bak sen wraith kadar çeşitli olmasada var ordada bişeylerEvet işgal ettiler kicki youtube u
jbvıwfwbwı meyerede bak sen wraith kadar çeşitli olmasada var ordada bişeylerEvet işgal ettiler kicki youtube u
Teşekkürler ben hayatım boyunca hep razer kullandım ilk defa razer dışı bir ürün aldım ve bu oldu. kronik scroll probleminden 3 defa DA essential verdim 3 defa değişti sonuncusu 3 yıldır bende sorunsuz, 2 defa DA V3 pro sensör arızasından mouse gönderdim 2 side para iadesi ile sonuçlandı evet razer sıkıntılı ama malın arkasında duran var neticedeöncelikle geçmiş olsun. gerçekten üzücü bir durum. yani ünlü markalara para vermeyin diyorlar yarısı kadar performans alamıyorsun. bu markayla okuduğum kaçıncı şikayet sayamadım artık. THH başvur kesinlikle hakkını alacaksın. 10 gün bile kullanma 2 ay süründürsünler seni olacak şey değil. Razer mouse alınmaz diyorlar pahalı bilmem ne. Adamların teknik servisini görsen şaşmazsın daha. umarım THH ile çözülür.
öyle hocam. benim de razer da v2 var yıllardır sorunsuz kullandım. hala sorunsuz ama skatesleri eskiyince kablosuz mouse alıyım dedim (aula sc680). onu kullanıyorum. eh işte.. yine razer almadığıma pişmanım.Teşekkürler ben hayatım boyunca hep razer kullandım ilk defa razer dışı bir ürün aldım ve bu oldu. kronik scroll probleminden 3 defa DA essential verdim 3 defa değişti sonuncusu 3 yıldır bende sorunsuz, 2 defa DA V3 pro sensör arızasından mouse gönderdim 2 side para iadesi ile sonuçlandı evet razer sıkıntılı ama malın arkasında duran var neticede
Gözün aydın ama geç gelen adalet, adalet değildir. Üstüne gitmesen demek ki baştan savacaklardıGüncelleme (15.04.2026)
Firma beni aradı ve ürünü onlara geri göndermemi, para iadesinin yapılacağını söylediler.
Zamaninda yedekli aldım .Valla bende sırf bu yurtdışından ürün getirip arkasında durmayan firmalar yüzünden fare yenileyemiyorum, almaya elim gitmiyor. Ne yapalım lehim yapmayı vs öğrenip bir şeyi bozulduğunda yedek scrool-switch vs bulundurup kendimiz mi tamir edeceğiz anlamadım ki.
Zaten onu da yapamıyoruz galiba bir TTC Gold veya Silver almak istesem bunları tedarik edebileceğim bir yer var mı şu an? Yaşadığımız ülkeye bak, kuzey koreden hallice.
Zamaninda yedekli aldım .
Lamxu x Maya için ttc Gold çok iyi taş gibi scrool.
Çünkü 3 ay içinde 3 defa scrool için servise yolladım en son bir şey yok diyerek geri yolladılar.
Kendim taktım scrool 0 problem 1 seneden fazladır kullaniyorum.
Zor bulmak birde 12-13 gibi numaraları vardı uyumlu bulmakta mesele mouseİşte zamanında almışın, şu an nereden alabilirim yedek parça? Zamanında bende 1000euro üstü gitar alabiliyordum yurtdışından şimdi iğne getiremiyorsun.
Şu an anca bulursan buradan yoksa biri ile anlaşcan o getircek onlarda kat iki kat para istiyor. Yoksa avucumuzu birbirine konuşturup ekrana ekmek bancaz.İşte zamanında almışın, şu an nereden alabilirim yedek parça? Zamanında bende 1000euro üstü gitar alabiliyordum yurtdışından şimdi iğne getiremiyorsun.