Polat Alengir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 857
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğim kombo iyi mi ? r5 5600 ile 3060 tiddr5 çok pahalı en üst segment ramlari 7000 tl ye almışken zamanında şuan 20 bin lirayı geçmiş sadece ramler
ddr4 +3060 ti ile 2k da bile bence hala iş yapar ki 3 yıl kullandıgım bir kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece valo ve cs başka hiçbir oyun oynamıyorım belki gta5 online oynarım abim ilesuan 5 5600 3060 kullanıyorum memnunum ama ne istedigine bağlı tabii ki ne amaçla kullanıcaksın cs2 vs mi
zaten büyük çoğunluğu ikinci el alacağım bu bütçede ikinci el şart tüm sitelerden kovalayacağım iyi fiyata düşürdüğüm gibi alacağım sence mesela r5 5600 ne kadara almalıyım şuan akakçede en düşük 5700o zaman yapıştır 3060 5 5600 ü ikinci el olacak her ikiside ama
imzanı göremiyorum hesabın gizli galibaimzdaki sitemi 2k da kullanıyorum hala akıyor rahat yeter her oynuda oynatıyor yani kısaca hala gideri var ama benim tavsiyem çok uçuk rakamlar ödememek ddr4 için
ya ramler uçuk olmasa ddr5 dizerdimde mesela kendi şehrimde birtane r5 7500f buldum 4k olur diyor ama onu alırsam ddr5 sistem şart olacakddr4 4 5sene götürür gibi ama sonrasında ddr5e geçmeniz gerekir. ve otomatik olarak anakart ve onada uygun bir işlemci almanız gerekir.
32gb almaya çalışın 16 biraz yetersiz kalabilir. ilerliyen süreçte
sistemi dizwne kadar burada konu açarım her parça içintoplanır neden toplanmasın hala ddr4 . 5600 kullanıyorum bu arada .am4 de 5600den fazlasını almana gerek yok şehrindeki ilanlara göre bir toplama bilgisayara yapabilirsin . 3000 serisiniden ziyade rx6000 serisine bakabilirsin. 3000 serisi genelde miningi
Son düzenleme: