🔥İndirim 64 gb DDR5 GOODRAM SON 2 ÜRÜN (FİYAT 37000)

Allah aşkına son 1 aydır sistem toplamak için indirim kovalıyorum benim denk geldiğim yetişebilidiğim max indirim bu ramin 32 lik versiyonu 20 bine düştüğünde olmuştu . Vatan indirimi her gün her hsfta olan bir şey değil olduğunda da 2 3 adet için oluyor abartmayın artık şu vatan indirimini
Vatanda bedava fiyatına veriyorlar ramleri kimse 20k-40k ödemiyo kanka

4k after effects ya da premiere pro projeniz yoksa, llm çalıştırmıyorsanız 64gb gereksiz. Ama eli yüzü düzgün bir llm için 64gb bile yeterli değil.

Adam kampanyasını bulup bide size açıklama yapmaya uğraşıyor. Şuan 64 GB 6000 mhz cl30 ram arayana daha uygunu var mı? Yok bitti. Sen istersen vatanın fiyatını bekle istersen 5600 mhz al gerisi sana kalmış.

Adam kampanyasını bulup bide size açıklama yapmaya uğraşıyor. Şuan 64 GB 6000 mhz cl30 ram arayana daha uygunu var mı? Yok bitti. Sen istersen vatanın fiyatını bekle istersen 5600 mhz al gerisi sana kalmış.
Ah hocam ah keşke herkes senin gibi düşünse :) O anın en düşük fiyatını atmak yetmiyor bazı insanlar için son 2 3 ayın en düşük fiyatı falan olması gerek ki tatmin olsunlar. Mesela 10k lık bir ürün 9300e düştüyse indirimden sayılmmıyor 6 7 olacak ki tatmin olsunlar. En güzeli hiç cevap vermemek.

BU RAMLER ZATEN VATAN PC DE SATILDI 10-12K ARASINDA!!!!!! Sahibinden letgo ilanlarına bakınız her yerde goodram ırdm 64 gb kitler mevcut. 25 k ya satan var! Kazıklanmayın düşük fiyattan toplayıp insan kazıklayanlara !!!!!!!!

Ah hocam ah keşke herkes senin gibi düşünse :) O anın en düşük fiyatını atmak yetmiyor bazı insanlar için son 2 3 ayın en düşük fiyatı falan olması gerek ki tatmin olsunlar. Mesela 10k lık bir ürün 9300e düştüyse indirimden sayılmmıyor 6 7 olacak ki tatmin olsunlar. En güzeli hiç cevap vermemek.
biz senden razıyız boşver

BU RAMLER ZATEN VATAN PC DE SATILDI 10-12K ARASINDA!!!!!! Sahibinden letgo ilanlarına bakınız her yerde goodram ırdm 64 gb kitler mevcut. 25 k ya satan var! Kazıklanmayın düşük fiyattan toplayıp insan kazıklayanlara !!!!!!!!
vatan pc den al o zaman dostum <3

klevv cras xr5 16x2 36 gb ram var bende vm için arttırmam gerekiyor 48 veya 64 gb lazım sizce nasıl yol izlemeliyim beyler?

knight online pazar yapıyorum, o yüzden lazım soracak olursanız :)

Geri