🔥İndirim 64 gb DDR5 GOODRAM SON 2 ÜRÜN (FİYAT 37000)

klevv cras xr5 16x2 36 gb ram var bende vm için arttırmam gerekiyor 48 veya 64 gb lazım sizce nasıl yol izlemeliyim beyler?

knight online pazar yapıyorum, o yüzden lazım soracak olursanız :)
Sarı siteden almayı sorun etmiyorsan kapalı kutu 2x32 alabilirsin hocam. Knightta multiple client açılıyor mu bizim arkadaş farklı farklı pc lerden pazar kuruyordu. Sağdan soldan dandik laptoplar çözüyor 5 6 laptoptan açıyordu pazarını.

vatan pc den al o zaman dostum
benim rame ihtiyacım yok ama piyasa davulcuları iş başında yazdığımı okumadın sanırım? bedavaya aldıkları kitleri max karla satmaya calısan bir paragöz guruh var. ver 20 ye 25 e milletin işi görülsün sende karına bak.

benim rame ihtiyacım yok ama piyasa davulcuları iş başında yazdığımı okumadın sanırım? bedavaya aldıkları kitleri max karla satmaya calısan bir paragöz guruh var. ver 20 ye 25 e milletin işi görülsün sende karına bak.
Size ne hocam milletin karından aldığından sattığından her şey bitti milletin kaça satması gerektiğini de siz belirleyin madem.

knk tüm dünyada ramin piyasası belli 32 gb 6000mhz ramlerin fiyatı şu anda 400 450 dolar civarında gidiyor türkiyede aç gözülük yapsalar dahi fiyat 20 k bandında olduğu sürece normal fiyatlar bu 20 k oluyor . 400 dolar min 18 k %20 de kdv koyunca sen düşün . Öyle hayal ettiğiniz gibi fiyatları tüm dünya piyasası düşmedikce göremeyeceksin .

klevv cras xr5 16x2 36 gb ram var bende vm için arttırmam gerekiyor 48 veya 64 gb lazım sizce nasıl yol izlemeliyim beyler?

knight online pazar yapıyorum, o yüzden lazım soracak olursanız :)
Knight online pazarda 4K da kullanmama rağmen parçalar gıdıklanmıyor bile hocam neyi yapamadın o remlerle :D

Ekler

• 364.webp
    364.webp
    643.1 KB · Hit: 29
32.5 a trident z royal sattım valla bence alınmaz taksit şart değilse.
tecrübe etmemiş olsamda expo profili yok NEO olmayan tridentlerde artısını eksisini bilmiyorum.

tecrübe etmemiş olsamda expo profili yok NEO olmayan tridentlerde artısını eksisini bilmiyorum.
Valla çok uyguna verdim hocam ben şimdi olsam 47.5 dan verirdim pazarlıksız. Unlucky iyi düşünemedim. Royallerin alıcısı var. Expo şart değil zaten her türlü çalışıyor 6000 mhz cl28 de. Bu fiyata royal bulunmaz da xpg lancer rgb satıyorlar 30-33 arasına sıfır kapalı kutu faturalı. 37 verilmez yani goodram'e kapalı kutu goodramleri 30 altına satanlar var.

knk tüm dünyada ramin piyasası belli 32 gb 6000mhz ramlerin fiyatı şu anda 400 450 dolar civarında gidiyor türkiyede aç gözülük yapsalar dahi fiyat 20 k bandında olduğu sürece normal fiyatlar bu 20 k oluyor . 400 dolar min 18 k %20 de kdv koyunca sen düşün . Öyle hayal ettiğiniz gibi fiyatları tüm dünya piyasası düşmedikce göremeyeceksin .
kafada var mı brocum? ben 1. satıcıdan bahsetmiyorum? bu ortalıktan ucuz ramleri toplayıp normal fiyatına satmaya calısan uyanıkları diyorum ne anlatıyosun sen xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Size ne hocam milletin karından aldığından sattığından her şey bitti milletin kaça satması gerektiğini de siz belirleyin madem.
Piyasa bunların eline kaldıkça daha cok düdüklenirsiniz efendim. Vesselam

kafada var mı brocum? ben 1. satıcıdan bahsetmiyorum? bu ortalıktan ucuz ramleri toplayıp normal fiyatına satmaya calısan uyanıkları diyorum ne anlatıyosun sen xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Piyasa bunların eline kaldıkça daha cok düdüklenirsiniz efendim. Vesselam
Kafada yok okuduğunu anla.

Geri