RYZEN 5 9600X fiyat önerisi?

Reaksiyon skoru
1
AMD RYZEN 7 9800X3D sipariş vereceğim. Elimde AMD RYZEN 5 9600X var. Tam 1 senedir kullanıyorum. Güzel bir sistemim olmasına rağmen pek kullanamadım, oyun nerdeyse yok, 1-2 ay falan cs ile pubg ye sarmıştım onun harici full YouTube izledim. Tray işlemci. Nereden satabilirim, fiyatı ne olmalı (siz alsanız kaça alırdınız : buna göre de yazarsanız sevinirim).

bılgısayarla cok ısın yoksa neden 9800x3d sipariş verdinki 9600x dursaydı

AMD RYZEN 7 9800X3D sipariş vereceğim. Elimde AMD RYZEN 5 9600X var. Tam 1 senedir kullanıyorum. Güzel bir sistemim olmasına rağmen pek kullanamadım, oyun nerdeyse yok, 1-2 ay falan cs ile pubg ye sarmıştım onun harici full YouTube izledim. Tray işlemci. Nereden satabilirim, fiyatı ne olmalı (siz alsanız kaça alırdınız : buna göre de yazarsanız sevinirim).
hocam sıfır fiyatından %25 - 30 düşüp ederi böyle belirleniyor. 6.5a verebilirseniz ben alırım valla :D

bılgısayarla cok ısın yoksa neden 9800x3d sipariş verdinki 9600x dursaydı
Ekran kartım NVIDIA GeForce RTX 5070 winsat formal dan da baktığımda işlemcinin puanı 8.8 geri kalanlar 9.5 ve üzeri. BeamnNG.drive de içerik üretiyorum, fizik hesaplaması yetersiz geliyor diye düşünüyorum. Bu işlemcinin ekran kartını full besleyeceğini düşünüyorum hem almışken en iyisi olsun dedim. Tabi senin de fikirleri duymak isterim.

Ekran kartım NVIDIA GeForce RTX 5070 winsat formal dan da baktığımda işlemcinin puanı 8.8 geri kalanlar 9.5 ve üzeri. BeamnNG.drive de içerik üretiyorum, fizik hesaplaması yetersiz geliyor diye düşünüyorum. Bu işlemcinin ekran kartını full besleyeceğini düşünüyorum hem almışken en iyisi olsun dedim. Tabi senin de fikirleri duymak isterim.
Son derece yeterli bir işlemciniz var öyle işleriniz yoksa boşa masraf olur yani boşa değilde işinize yaramaz bence değiştirmeyin pek gerek yok

oynadıgın oyundakı hesaplamaları nasıl yapıldıgnı bılmedıgım ıcın bırsey dıyemıyorum ama konu basında yazdıgına gore cok oturmuyorsun bence gerek yok

Valla turnuvalara katılıp para kazanan bir e-spor oyuncusu falan değilsen çok gereksiz olur 9600X dediğin işlere fazla fazla yeter. Param var alacağım falan diyorsan alabilirsin tabi ama parayı kolay kazanmıyorum diyorsan gereksiz yani.

7000’den çok satıldığını gördüm sarı sitede ama 9600x çok güzel işlemci niye yükseltmek istediğini anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri