❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Boyle Durumlarda bence Devletin bir kurumu tarafindan gercekten vaad ettikleri Urunu ve stok'u kadar veriyorlar mi diye kontrol etmelri lazim vermeyeni kirbacliyacan

Geçmiş olsun alabilen var mı forumda

Geçmiş olsun alabilen var mı forumda
1777690178043.webp

aynısı olduğunu gördüğümde zaten sepette idi 1600 gözüküyordu direk ödemeye geç dedim yenilemeden ödeme kısmında 60 oldu 3 sekme üzerinden kart bilgileri girdim 3 sekmeden sadece biri bankaya attı 10 dk sonra ordan kaptım f5 atınca baştan başlar diye hiç f5 atmadan yaptım sonrasında hiçbirine ödeme ekranı ilerlemedi site çöktü

Alıntıyı görüntüle

aynısı olduğunu gördüğümde zaten sepette idi 1600 gözüküyordu direk ödemeye geç dedim yenilemeden ödeme kısmında 60 oldu 3 sekme üzerinden kart bilgileri girdim 3 sekmeden sadece biri bankaya attı ordan kaptım f5 atınca baştan başlar diye hiç f5 atmadan yaptım sonrasında hiçbirine ödeme ekranı ilerlemedi site çöktü
Ben 6 sekme açtım olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ihtiyacı olan aldıysa güzel benim ihtiyacım yoktu denemek için girdim olmadı :D
Alıntıyı görüntüle

aynısı olduğunu gördüğümde zaten sepette idi 1600 gözüküyordu direk ödemeye geç dedim yenilemeden ödeme kısmında 60 oldu 3 sekme üzerinden kart bilgileri girdim 3 sekmeden sadece biri bankaya attı 10 dk sonra ordan kaptım f5 atınca baştan başlar diye hiç f5 atmadan yaptım sonrasında hiçbirine ödeme ekranı ilerlemedi site çöktü

Güzel Olmuş Bence Ama Bu Forum Kitlesini Düşürmez Mi ?

@Mehmet Yılmaz , @Abdullah Hacıgül , @mertkuskapan

Alıntıyı görüntüle
İsim yazıp o isimle yorum yazma konusu aşırı saçma. Ziyaretçi olarak yorum yapanların ismi direkt ziyaretçi veya benzeri bir şey olmalı direkt kendi nicki ile yorum yapmak isteyen hesap açabilir zaten. Zaten ziyaretçi nicklerinden olayı anlamışsınızdır :)
@Mehmet Yılmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O değil de 1TL ye dağıtılan kulaklık için 140 sayfa ne konuştunuz vatan bedava fiyatlara o kadar Ram dağıttı ona bile bu kadar hit gelmemişti 😀

Umarım ihtiyacı olanlar almıştır ne diyim, ben zaten bu tip kulaklıkları sevmiyorum kullanmak için almam satayım desen de 500TL için o işle uğraşmam o yüzden çok ilgilenmedim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,386
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta
Geri