Yardım AMD SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI UYARISI

xpg kayber 750w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az önce kontrol ettiğimde anakartın bıos sürümü güncel olmadığını gördüm acaba ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi
Yani neden olmasın :D o bile sebep oluyor olabilir denemekte fayda var. benim önerim ilk bir önceki sürücüye veya 26.1.1'e dönmek olur.

Aynı psu varmış, güncellemeyi dene bazen küçük bir şey sürekli sıkıntı çıkarabiliyor, adrenalin üzerinden herhangi bir ayar yaptın mı
hatırladığım kadarı ile hayır zaten çok anlamıyorum öyle çok bir ayar kurcalamam

Yani neden olmasın :D o bile sebep oluyor olabilir denemekte fayda var. benim önerim ilk bir önceki sürücüye veya 26.1.1'e dönmek olur.
bir önceki sürücüyü denedim birde dediğin gibi 26.1.1 deneyelim denemekten zarar gelmez heralde :)

hatırladığım kadarı ile hayır zaten çok anlamıyorum öyle çok bir ayar kurcalamam

bir önceki sürücüyü denedim birde dediğin gibi 26.1.1 deneyelim denemekten zarar gelmez heralde :)
Pragmata oynayamazsın eski sürücülerle onu kimse belirtmemiş söyliyim dedim.

O zaman mecbur oyuna patch beklenecek :D reditte trilyontane konu var 5070 , 9070xt , 9060xt , 5080 cart curt.

sürücülerim şuan tamamen güncel bir sorun yok ve olay pragmatadan ibarette değil dediğim gibi detroit ve cs 2 de yine aynı sorunu yaşıyorum oyun bi anda crash atıyor ve sürücü zaman aşımı uyarısı veriyor ama last of us 2 ye sorunsuz şekilde girebiliyorum ben buna anlam veremedim şuan

bir arkadaşıma danıştım bu durumu windows update ile sürücülerin çakışma durumu da olabilir yani bilemiyoruz her yolu deniyorum şuan çözmek için.

arkadalar acil bir güncelleme ile geliyorum

Her şeyi denedim ama bu sorunumu bir türlü çözemiyorum bir fikri olan var mı aranızda sorun kaynağına dahi ulaşamadım.

reddit youtube ve yakın çevremden öneriler ile driver güncelleme tarzında çözüm yollarını denedim hatta son çare olarak windows u yeniden kurdum ama halen sorunum devam ediyor. bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olursanız sevinirim

arkadalar acil bir güncelleme ile geliyorum

Her şeyi denedim ama bu sorunumu bir türlü çözemiyorum bir fikri olan var mı aranızda sorun kaynağına dahi ulaşamadım.

reddit youtube ve yakın çevremden öneriler ile driver güncelleme tarzında çözüm yollarını denedim hatta son çare olarak windows u yeniden kurdum ama halen sorunum devam ediyor. bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olursanız sevinirim
temiz kurulum mu yaptın? aynı sorun 9060xtde bendede vardı tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapatınca düzelmişti daha sonrasından tüm her şeyi silip temiz format atıp tekrar kurdum donanım hızlandırmayı kapatmadanda sorun yaşamıyorum şuan ama nvidiadan geçen birisi olarak amd harbi sorunlu driver konusunda

temiz kurulum mu yaptın? aynı sorun 9060xtde bendede vardı tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapatınca düzelmişti daha sonrasından tüm her şeyi silip temiz format atıp tekrar kurdum donanım hızlandırmayı kapatmadanda sorun yaşamıyorum şuan ama nvidiadan geçen birisi olarak amd harbi sorunlu driver konusunda
evet hocam temiz kurulum yaptım. İşin garip kısmı format attım yinede sorun devam ediyor hocam çıldırmak üzereyim formatın çözemediği bir sorun bu şuan :D

aynısını bende yaşadım iade ettim direkt düzelmeyince

haydaa bunun illaki bi çözümü vardır hocam böyle saçma iş olmaz ki elimde mi kalıcak bu kart şimdi
ilk başta tam ekrandan pencereliye geçince düzelmişti sonra tekrar olmaya başladı dedim uğraşılmaz

şuan seninle aynı fikirdeyim 3 gündür uğraşıp sonuç alamayınca midem bulandı amd den gerçekten
benim midem bulanmadı tekrar 30k nitro,26kya pulse veya giriş seviye xt bulursam alırım

Geri