GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,506
100watt maksimum bendeki cihazKaç watt lazım size hocalar ona göre önereyim adaptör
100watt maksimum bendeki cihazKaç watt lazım size hocalar ona göre önereyim adaptör
Veri bilimciyim hocamhocam meraktan soruyorum remote ne işi yapıyorsunuz
Tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum. Marka özürlüsü olanlar almasınlarEkranlı 2 metre 299₺
Juo 240W Dijital Led Ekranlı E-Mark Çipli PD 3.1 USB Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Juo 240W Dijital Led Ekranlı E-Mark Çipli PD 3.1 USB Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Olur mu ya, o kadar iyi yoruma rağmen çöp'müş (!) Bundaki olumsuz yorumları diğer kablolarda da görüyorum.Tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum. Marka özürlüsü olanlar almasınlarAşırı fp ürün
90W hocam
100watt maksimum bendeki cihaz
Yok bu değil yahu kabloyu type c takıp usb a yapan bir şey lazım![]()
LENOVO 130W Multi-Port Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO 130W Multi-Port Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
trafo ataydın başkan![]()
LENOVO 130W Multi-Port Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO 130W Multi-Port Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr