thp motor korkunc her rcz ilanlarına gir bak motora harcanmış paralara
thp motor korkunc her rcz ilanlarına gir bak motora harcanmış paralara
Bende böyle düşünüyorum daha genciz, her araç sorun çıkarabilir çok şükür maaşımız var zorda bırakmaz. Alma diyen çok var ama ben almak istiyorum masrafları çok fazla olmadıkça sorun değil.1.200-1.300 civarlarına 200.xxx km altında ağır kayıtsız F30'lar var. Yaşın gençse tecrübe etmen gereken bir araç hayata bir kez geliyorsun ilerde aile babası olacağında alırsın egeanı golfünü hondanı gençken BMW Mercedes'e bin hevesini al ağır bakımları zamanında yapılmış iyi binilmiş bir BMW ya da Mercedes sana aşamayacağın problemler çıkartmaz. Kendim Ankara Şaşmaz'da yedek parça dükkanı işletiyorum en çok parça verdiğim araç modeli yılı fark etmeksizin Golf ve Leon serisi (kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) . Bmw ve mercedesler hor kullanmadıkça rutin bakımı yapıldıkça gönül rahatlığıyla binilir. Bütün bunlar dışında c180 ya da F30 kasa bmwler hala her girdiği ortamda kızların da erkeklerin de dikkatini çeker![]()
ed ler 1.6 170hp320iedlerin farkı ne hocam
Onlar da f30 316i ile ayni motor sadece kucuk bir farki var yag sogutucusu ile alakali miydi neydi. 316i de yazilimla 320ied gucune ulasiyor cok benzer motorlar temizini bulursan alabilirsin 1200 civarina nispeten dusuk km bulabilirsin gibi tabi bakim gecmisi en onemlisi aralarindan.320i ed lere termostat yazilimi yaptirilabiliyor oylece tahrik uyarisiyla cok daha az karsilasabilirsin alirsan yaptir bence.320iedlerin farkı ne hocam
Motoru nasıldır sorunlu mu?ed ler 1.6 170hp
sorunlu!! F30 kasada makyajlı 1.5 136 alınır 318i yaniMotoru nasıldır sorunlu mu?
20dlere gore kesinlikle evetMotoru nasıldır sorunlu mu?
Makyajlida b47dir hocam ya 318d ya da 320d. Arkadasta onlar icin butce yok ama.sorunlu!! F30 kasada makyajlı 1.5 136 alınır 318i yani
sorunlu!! F30 kasada makyajlı 1.5 136 alınır 318i yani
Ne kadar masraf çıkarır bakımlısı20dlere gore kesinlikle evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Makyajlida b47dir hocam ya 318d ya da 320d. Arkadasta onlar icin butce yok arkadaşta
2015 sonrasında var makyaj 318i de var yani, 2017 premium line kullandım20dlere gore kesinlikle evet
Makyajlida b47dir hocam ya 318d ya da 320d. Arkadasta onlar icin butce yok ama.
kral N13 motor 1.6lt 136ve170 hp güzel motordur ama sorunludur, ilk araban olcaksa soğutur zaten temizini bulsan ederinin üstündedir, 320ied 1 ay önce falandı arkadaşım lifte çıkardı altı komple yağ soğudu arabadan, 1 haftaya çıkardı eldenNe kadar masraf çıkarır bakımlısı
Dostum 3 serisinden bakmam gereken modeller hangisi2015 sonrasında var makyaj 318i de var yani, 2017 premium line kullandım
kral N13 motor 1.6lt 136ve170 hp güzel motordur ama sorunludur, ilk araban olcaksa soğutur zaten temizini bulsan ederinin üstündedir, 320ied 1 ay önce falandı arkadaşım lifte çıkardı altı komple yağ soğudu arabadan, 1 haftaya çıkardı elden
318i 320i 320d ye mi bakayım?Dostum 3 serisinden bakmam gereken modeller hangisi