Skyrex41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 551
hiçbir şey yapmayacaklardıNapsalardı
hiçbir şey yapmayacaklardıNapsalardı
üç reziller.Hepsi twitterdan amedsporun süperlige çıkışını tebrik etmiş. Big brotherda paylaşmış. Yine çözüm süreci ayağına futbola siyaset bulaştırıyolar önümüzdeki sezon çok kaoslu geçecek belli kulüpler ne kadar talimata uysada taraftarlar amedspora rahat vermez zaten kaostan besleniyo bunlar tam istedikleri ortama kavuşacaklar
bu ülkenin takımı derkenfenerbahçelilerin kendini sürekli cumhuriyetin yıkılmaz kalesi sanmaları öyle böyle yarmıyorsizin chobani sponsorluğunuz var la ki bence bu çok normal. Amed de bu ülkenin takımı neden kutlanmasın neden talimat beklensin? bursaspor lige çıktığında da tebrik edilecek, amedspor lige çıktığında da tebrik edilecek. 13 14 yaşında henüz kendisine ait hiçbir düşüncesi gelişmeyen insanlar fikir belirtiyor : )
Pkkyı destekleyen takım nasıl ülkenin takımı oluyor onu geçtim ligi birinci bitirip süper lige çıkan erzurumspor tebrik edilmiyorda niye sadece bu eşekler tebik ediliyorfenerbahçelilerin kendini sürekli cumhuriyetin yıkılmaz kalesi sanmaları öyle böyle yarmıyorsizin chobani sponsorluğunuz var la ki bence bu çok normal. Amed de bu ülkenin takımı neden kutlanmasın neden talimat beklensin? bursaspor lige çıktığında da tebrik edilecek, amedspor lige çıktığında da tebrik edilecek. 13 14 yaşında henüz kendisine ait hiçbir düşüncesi gelişmeyen insanlar fikir belirtiyor : )
Ne kadar alışmışız terörü benimsemeye yazıkfenerbahçelilerin kendini sürekli cumhuriyetin yıkılmaz kalesi sanmaları öyle böyle yarmıyorsizin chobani sponsorluğunuz var la ki bence bu çok normal. Amed de bu ülkenin takımı neden kutlanmasın neden talimat beklensin? bursaspor lige çıktığında da tebrik edilecek, amedspor lige çıktığında da tebrik edilecek. 13 14 yaşında henüz kendisine ait hiçbir düşüncesi gelişmeyen insanlar fikir belirtiyor : )
Ülke için mili tehdit bir olay. Çok üzücü, ülkenin bu duruma gelmesi Fetö ile açık açık iş birliği yapılan bir kulübün açık olması açık olmasını geçtim süperlig e çıkması üzücüHepsi twitterdan amedsporun süperlige çıkışını tebrik etmiş. Big brotherda paylaşmış. Yine çözüm süreci ayağına futbola siyaset bulaştırıyolar önümüzdeki sezon çok kaoslu geçecek belli kulüpler ne kadar talimata uysada taraftarlar amedspora rahat vermez zaten kaostan besleniyo bunlar tam istedikleri ortama kavuşacaklar
Asıl olay şimdi başlıyor olaysız maçları olmayacak bunu kendileri de biliyor şahsen ben buraya geldiklerinde gerekeni yapacağımÜlke için mili tehdit bir olay. Çok üzücü, ülkenin bu duruma gelmesi Fetö ile açık açık iş birliği yapılan bir kulübün açık olması açık olmasını geçtim süperlig e çıkması üzücü
Dostum sen bu kafayla devam etfenerbahçelilerin kendini sürekli cumhuriyetin yıkılmaz kalesi sanmaları öyle böyle yarmıyorsizin chobani sponsorluğunuz var la ki bence bu çok normal. Amed de bu ülkenin takımı neden kutlanmasın neden talimat beklensin? bursaspor lige çıktığında da tebrik edilecek, amedspor lige çıktığında da tebrik edilecek. 13 14 yaşında henüz kendisine ait hiçbir düşüncesi gelişmeyen insanlar fikir belirtiyor : )
Zaten boktan bir lige sahipiz. Ne oldukları beli olmayan kulüb demeye ağzım el vermiyor. Bunlar da geldiğine göre seyir zevki 0 bir lig olacak bu sene. Artık dünya Kupası harici futbol takip etmicem.Asıl olay şimdi başlıyor olaysız maçları olmayacak bunu kendileri de biliyor şahsen ben buraya geldiklerinde gerekeni yapacağım![]()
terör sevicisi senifenerbahçelilerin kendini sürekli cumhuriyetin yıkılmaz kalesi sanmaları öyle böyle yarmıyorsizin chobani sponsorluğunuz var la ki bence bu çok normal. Amed de bu ülkenin takımı neden kutlanmasın neden talimat beklensin? bursaspor lige çıktığında da tebrik edilecek, amedspor lige çıktığında da tebrik edilecek. 13 14 yaşında henüz kendisine ait hiçbir düşüncesi gelişmeyen insanlar fikir belirtiyor : )
T.roristlere bu ülkenin takımı demek ...fenerbahçelilerin kendini sürekli cumhuriyetin yıkılmaz kalesi sanmaları öyle böyle yarmıyorsizin chobani sponsorluğunuz var la ki bence bu çok normal. Amed de bu ülkenin takımı neden kutlanmasın neden talimat beklensin? bursaspor lige çıktığında da tebrik edilecek, amedspor lige çıktığında da tebrik edilecek. 13 14 yaşında henüz kendisine ait hiçbir düşüncesi gelişmeyen insanlar fikir belirtiyor : )