🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Depo feci kötü ya %10, %20 indirimler acil olarak geri gelmesi lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Beyler depoya hiç bakmadım da şu zamana kadar. Hiç Gamesir Cyclone 2 düştüğünü gören oldu mu?

Depo feci kötü ya %10, %20 indirimler acil olarak geri gelmesi lazım.
1777827311360.webp

rezaletin son perdesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler depoya hiç bakmadım da şu zamana kadar. Hiç Gamesir Cyclone 2 düştüğünü gören oldu mu?
satıcısı amazon olmayan ürünler genelde düşmüyor hocam.

-%35 13.869,05TL
bunun sıfırı niye 21k? KTC h27e6 dan ne farkı var bu kadar fiyat farkına?

İndirim takip edin hocam. Bunun fiyatı arada bir düşüyor çünkü sıfır ürünlerde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet katılıyorum size. Normalde iyi karşılarlar hal hatır sorarlardı simdi gardiyan gibi çabuk söyle işim var kafasındalar
kesinlikle öyle. ya arkadaş razerın bi kulaklığını almıştı kulakiçi hammerhead diye bi model. ufak bi arızası bişeyi mi ne çıkmıştı kulaklığın bırak iadesini gönderin demeyi parasını direk yolladı geri amazon. özürler kusura bakmayınlar yığınla mesaj. o amazon nerde bu nerde. resmen şimdi alıyosan al almıyosan başka siteye kafasındalar.

Razer Blackshark v2 Pro 2023 ürününü depodan yaklaşık 25 gün önce almıştım, çok test etme şansım olmamıştı ama dün mikrofonun yer yer çalışmadığını fark ettim. Kapatıp açtım mikrofonu takıp çıkarttım derken bi çalıştı bi çalışmadı. Redditte de benzer sorunları yaşayanları gördüm. İkinci el veya sıfır fark etmeksizin bu fiyattaki ürünün bu sıkıntıları yaşatması makul değil, iade edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,232
Üyeler
194,247
Son üye
diatemxes
Geri