TCL TV LER VATAN BİLGİSAYAR İNTERNET MAĞAZASINDA %15 İNDİRİMDE

Beyaz ve parlaklık farkıni burada da görün
B5 kullananda beyaz olduğunu söylüyordur🙂
1000147798.webp
1000147795.webp

Beyaz ve parlaklık farkıni burada da görün
B5 kullananda beyaz olduğunu söylüyordur🙂
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kendi gördüğüme mi inanıcam senin paylaştığın videoya mı? Pozlamadan ötürü parlak olan daha iyi gözüküyor. Gerçekte beyaz anlamında bir sorun yok, beyazı gayet iyi veriyor. Ama sen fotoğraflara bakarak konuştuğun için öyle zannediyorsun. Ne diyim cahile ne anlatırsan anlat kendi bildiğini okur yine

Kendi gördüğüme mi inanıcam senin paylaştığın videoya mı? Pozlamadan ötürü parlak olan daha iyi gözüküyor. Gerçekte beyaz anlamında bir sorun yok, beyazı gayet iyi veriyor. Ama sen fotoğraflara bakarak konuştuğun için öyle zannediyorsun. Ne diyim cahile ne anlatırsan anlat kendi bildiğini okur yine
Hocam o zaman magazada bi g5 e bi b5 bakin
Sonra bi c7k ya bi c8k ya bakin beyaz ve parlaklık farkını anlayabilirsiniz o zaman.... ayni kamera ile çekilen videodaki beyaz ve parlaklık farkini pek kabul edemiyorsunuz ya ondan dedim...

Hocam o zaman magazada bi g5 e bi b5 bakin
Sonra bi c7k ya bi c8k ya bakin beyaz ve parlaklık farkını anlayabilirsiniz o zaman.... ayni kamera ile çekilen videodaki beyaz ve parlaklık farkini pek kabul edemiyorsunuz ya ondan dedim...
Dostum paylaştığın fotoğrafları gayet iyi görüyorum ve fotoğraflarda bariz fark var. Onu biz de biliyoruz. Ancak diyorum ki kamerada renkler farklı çıkıyor.

Kamera renkler bozulduğu halde örnek çektim. Paylaştığın görselin videosunu da gördüm tv de açıp baktım çekerken masmavi çıkıyordu fotoğrafta çekmedim. QD oled monitörde var elimde beyaz anlamında kusur yok diyorum anlamıyor musun? Kamerada öyle gözüküyor üçünü yan yana çekince renkler bozuluyor
11344.webp

11345.webp

Bana diyeceğine bir kendin bak mağazaya gidip gözünle gör ondan sonra konuşursun.

C7k daha iyi görüntüye sahip parlak ve c5 beyazı veremiyor diyor bu arkadaş ya tcl çalışanı ya da kullandığı yere göğe sığdıramayanlardan. İkinci seçenek yüksek ihtimal. Geçen bir eleman vardı 4k IPS edge lit monitör aldı oled den aşağı kalır yanı yok siyahları tam siyah veriyor diyordu. Hatta bir çok kişiyle tartıştı falan. 😃 Fotoğraflara bakarak kıyas yapıyordu aynı bu arkadaş gibi.
DH forumda bir zamanlar baya atesli tartismalar donuyordu, nicklerin sonu yine 76 ile bitiyordu, Samsung saticisi oldugunu soyleyip isteyene fiyatta yardimci olayim diyen adami saticisin diye sucluyorlar (adam zaten demis acik acik daha ne), TCL onermeye calisiyorlardi, adam TCLe kotu birsey demiyordu halbuki, baska marka tv alip memnuniyetini belirtenlere de bu saticinin yan hesabisin diye daliyorlardi sonu 76 ile biten nickler:) forumda takilmayi birakmistim o zamanlar, baya hareretliydi simdi gene normal tartismalar yapiliyor o zamana gore :) TCL personelleri ya da marka ovenleri baya hararetli pazarlamaya daliyorlar, cok da takilmayin bence bosverin :)

Bu senin attığın:
11350.webp

Bu benim C5 ten çektiğim:
11348.webp

Bak bakalım aynı mı? Bir de kameradan bozduğu halde

Fotoğraflara bakıp hala beyazı gösteremiyor diyorsun. Fotoğraf ile gerçekte gördüğün bir değil kameralara inanma.

OLED fotoğrafta yanlış gözüküyor bunu anlaman lazım. Anlamıyorsan ne diyim yani daha

Qd oled ekrana da bakıyorum yani aynı zamanda beyazsa beyaz alası var onda da.

Bu sizin attıgnız:
11356.webp

Bu benim çektigim:
11354.webp

Bir başka telefonla çeksem paylaştığımdan da farklı gözükür. Bu yüzden videolara bakarak Oled vs Mini LED kıyası yapmak gibi bir saçmalık yapmayın görüntü konusunda. Oledler kamerada farklı gözüküyor. Mini led ile mini led kıyaslarsın videoda tamam ama oled ile kıyaslamak saçma çünkü hem oled daha iyi, hem de kamerada farklı çıktığından yanlış gözüküyor.

Son düzenleme:

Yeşil gözüküyor diye c5 almayın diyen bir arkadaşta vardı forumda.
11360.webp

11358.webp

Hiç yorumlara bakmamış bile gerekli açıklama yapılmış.

Kamerada farklı gözüküyor qd oled içinde geçerli bu sorunlar. Onda daha çok pembemsi kırmızımsı

Ya arkadaş tartışmayın şimdi biraz okudum size göre bütçe sınırlıysa qled tcl mi miniled tcl mi kararsızım baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin yazıları okuyunca beynim yandı bu kadar çok şey bilmenize saygı duydum ayrıca.

Ya arkadaş tartışmayın şimdi biraz okudum size göre bütçe sınırlıysa qled tcl mi miniled tcl mi kararsızım baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin yazıları okuyunca beynim yandı bu kadar çok şey bilmenize saygı duydum ayrıca.
Qled alınmaz bu devirde eğer çok sıkışık durumda değilsen. Günümüzde en az mini LED alınmalı.

Çok marka var next falcon LG tcl bütçeye göre hangi marka peki next kafamı fiyatıyla karıştırıyor baya

DH forumda bir zamanlar baya atesli tartismalar donuyordu, nicklerin sonu yine 76 ile bitiyordu, Samsung saticisi oldugunu soyleyip isteyene fiyatta yardimci olayim diyen adami saticisin diye sucluyorlar (adam zaten demis acik acik daha ne), TCL onermeye calisiyorlardi, adam TCLe kotu birsey demiyordu halbuki, baska marka tv alip memnuniyetini belirtenlere de bu saticinin yan hesabisin diye daliyorlardi sonu 76 ile biten nickler:) forumda takilmayi birakmistim o zamanlar, baya hareretliydi simdi gene normal tartismalar yapiliyor o zamana gore :) TCL personelleri ya da marka ovenleri baya hararetli pazarlamaya daliyorlar, cok da takilmayin bence bosverin :)
Ya ne kadar masumane anlatıyorsun hocam, okuyanda Samsung saticisina hayrına işi yapıyor sanacak.
Gerçekleri yazin bari de okuyan anlasın biraz.
Samsung saticisi DH nin sponsoru muydu, Evet, kendi sayri sponsor sayfası var mıydı, Evet, orada kime ne tavsiye ediyor satıyor kimse karışmıyor ama genel Tv Tavsiyesileri sayfasinda yıllardır elindeki Samsung Lg edge TV’ler düşük bütçeli tav Tavsiyesi isteyen lere ısrarla tavsiye etti mi? Evet
Neden bunları yazmıyorsunuz?

Mesela birkaç örnek vereyim.

Vatandaşın biri 25-30 k bütçesi var Tv tavsiyesi istiyor, o zamanlar Nextstar in 65" mini led Tv si çıkmıştı 27.5 k dan satılıyordu, giriş seviyesi mini led Tv si, sonuçta özellikleri az da olsa mini led tv sidir, Dled Edge led yeni daha iyidir. Ben kendisine Nextstar bu bütçeye göre piyasadaki alınabilecek en iyi Tv olduğu icin onu önerdim, tavsiye ettim, benim bu tavsiyemi görüyor okuyor adama Samsung Edge led tavsiye etti hemde biraz daha pahali satilan, sadece ismi Samsung diye pahali satılıyor bu arada. Bu o Vatandaşa yapılan bi kötülük degil miydi? 27.5 k ya mini led almak varken Vatandaşa kenardan aydinlatmali Edge led Tv önerdi, elindekileri önerdi. Böyle yüzlerce olay var. Vatandaşın bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satılan Tv yi alabilmesi o Tv satici icin önemli değildi, o sattigi Tv lerden alacagi primi düşünüyordu. Bilmem anlatabildim hocam.

İkincisi yinr Vatandaşın biri uydu yayınları ağırlıklı Tv izleyeceğini, Tv nin gündüzleride acik olacağını yazıp Tv tavsiyesi istiyor, bütçesine kısıtlı 60 k falan adama Oled tavsiye etti o Tv satıcısi, o an bir tek ben dedim ne yapıyorsun adamin kullanım koşullarına Oled uygun degil 3-4 yila Tv sinde ekran yanığı olduğunda sen mi değiştireceksin dedim. Bu satıcı iste böyle biri.
Hatta bu satıcı yanmaz oled vaatleri ile millete oled aldırmış, artık bu yilkiler yeni teknolojisi ekran yanığı olmuyor diye, eleman onunnbu vaadlerine inanarak Oled almış 2 yila kalmadan oledinde ekran yanığı olmuş, gelip sayfaya yazdi, sen bize alin dedin, oled yanığı aryik olmuyor dedin diye ben aldım, saticisiya beddua edip gitti, hala o bedduası sayfada durur tabi silinmedi ise. Bedduasını almış adamdır o, bunu dile getirince yalan da söyleyebiliyor mesela, 2 yil once oled almış elemana 7-8yol önce oled almış gibi yalan yazabildi.

Diğer bir hususu genel Tv Tavsiyesileri sayfasinda yıllardır her Tv tavsiyesi isteyen Samsung Lg önerdi, bakin kendi sayfasinda degil genel sayfada bunu yapıyor, birkaç kişi haric kimse sen ne yapıyorsun demedi? Orada öyle bir menfaat çarkı kurulmuş ki, birileri bu menfat çarkına çomak sokarsa vay haline. Sayfadaki algıyı yönetmek icin kac tane sahte hesap açıp yorumlar yaptılar, bir çoğunu Adminler silmişti.
Siz bunlardan da bahsetmelisiniz ki yazdığınızı bi anlami olsun.

O samsung satıcı ben burada 10 bin Tv sattım yazdı, ondan da haberiniz yok.
O Samsung satıcının çalıştığı mağazasının ust yetkisini bizi arayıp kusura bakmayın bunlardan bizim haberimiz yoktu, bizim boğazımızdan haram lokma geçsin istemeyiz dediginden de haberiniz yoktur.
Hatta o samsung satıcı kendisi ile bağlantı bir başka yerde fake hesap açıp millete bütçesine göre Tv tavsiyesi vermeye çalışan bizlerin ölmüş anasına küfrettiginden de haberiniz yoktur. Yani hocam yazacak cok sey var, bilmediğiniz cok sey var.
Bir cok insanın hakkina girmiş kişidir o satıcı, neden bir tv daha fazla satayım da daha fazla prim alayım derdindedir.
Menfaatine olduğu yerde her türlü pislik olur ki oldu da yaptılar da. Onun icin burada satuci cok masummuş yazılarını bi geçin.
Biraz Gerçekleri yazin.

Çok marka var next falcon LG tcl bütçeye göre hangi marka peki next kafamı fiyatıyla karıştırıyor baya
Mini led alıxaksan tcl, iffalcon ve nexstar alman lazım 50-60k ya kadar lg nin düzgün bir mini ledi yok. LG alacaksan oled alınır sadece mini led tv leri kazık. Ama tv lere bakmadıgım icin hangi model hangisine denk bilmiyorum. Ben daha cok monitörlere bakıyorum (bakıyordum) ancak şu sıralar oled haricine bakmıyorum. 😃 Gerisi fasa fiso geliyor.

etme cahille muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla kestirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,919
Üyeler
193,911
Son üye
Kaptanviev
Geri