Fanlar için hub önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
650
Arkadaşlar msi mag forge m100a kasam var ve rgb renkleri kontrol edilmiyor malesef bana bir hub önerir misiniz? ana kartım A520M-A pro

Aga farklı sitede ve bi tık daha ucuzu yokmudur acaba

Fanları kontrol etmek için hub yeterli oluyor mu? Yani her türlü fanı kontrol etmek mümkün mü? Bende de rgb fanlar var ama kontrol edilebiliyor mu bilmiyorum. (Bitfenix MG953)

bunu alsak fanların hızını da ayarlayabilir miyiz

bunu alsak fanların hızını da ayarlayabilir miyiz
Üzerinde tuştan ayarlanıyor diye biliyorum ama kesin emin değilim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga farklı sitede ve bi tık daha ucuzu yokmudur acaba
en ucuz amazonda var hocam 1100tl

Fanları kontrol etmek için hub yeterli oluyor mu? Yani her türlü fanı kontrol etmek mümkün mü? Bende de rgb fanlar var ama kontrol edilebiliyor mu bilmiyorum. (Bitfenix MG953)
Fixed değil ise 3 pin argb girişi varsa edilir hub ile.

Üzerinde tuştan ayarlanıyor diye biliyorum ama kesin emin değilim hocam.

en ucuz amazonda var hocam 1100tl
a620 anakart var vento kasa fanlar üstünde gelen dandik fanlardan hız ayarı yapabilmem icin ne almam lazım peki sürekli max çalışmasını istemiyorum dereceye göre ayarlayabilir miyim

Şu fan işinden hiç anlamıyorum rgb çıktı mertlik bozuldu eskiden ne güzeldi düz siyah bodoz bağlıyordukk.. benim kendi yaptığım kasa 🤣

Ekler

• IMG_7101.webp
    IMG_7101.webp
    16.2 KB · Hit: 12
Şu fan işinden hiç anlamıyorum rgb çıktı mertlik bozuldu eskiden ne güzeldi düz siyah bodoz bağlıyordukk.. benim kendi yaptığım kasa 🤣
Müzeye götürseniz sanat eseri olarak geçer xD. Güzel duruyor üstteki fan biraz kötü gözükmüş sadece.

a620 anakart var vento kasa fanlar üstünde gelen dandik fanlardan hız ayarı yapabilmem icin ne almam lazım peki sürekli max çalışmasını istemiyorum dereceye göre ayarlayabilir miyim
Fanlar DC mi PWM mi hocam ?

DC fanlar 3 pinli pwm 4 pinli oluyor

Müzeye götürseniz sanat eseri olarak geçer xD. Güzel duruyor üstteki fan biraz kötü gözükmüş sadece.

Fanlar DC mi PWM mi hocam ?

DC fanlar 3 pinli pwm 4 pinli oluyor
bilmiyorum fanların dc mi pwm mi oldugunu kasa vento vg15fe

Geri