Donanım Arşivi Youtube kanalındaki en son video neden kaldırıldı?

MEJA

80+
Reaksiyon skoru
87
Donanım Arşivi Youtube kanalındaki en son video neden kaldırıldı? Az evvel izliyordum işimi halledip devam edeyim dedim kullanılamıyor hatası verdi. Sorun nedir?

Donanım Arşivi Youtube kanalındaki en son video neden kaldırıldı? Az evvel izliyordum işimi halledip devam edeyim dedim kullanılamıyor hatası verdi. Sorun nedir?
Bende merak ettim şimdi sen böyle diyince de haberim Yok video atıldığından

En son çıkan AMD işlemcisine ait bir videoydu. Bayağı bi eleştiri vardı.

En son çıkan AMD işlemcisine ait bir videoydu. Bayağı bi eleştiri vardı.
AMD Videoyu kaldırması için mail atmıştır bir videoyu daha sonra izleyeceksen indirmeni öneririm ben hep öyle yaparım ben görseydim dmden iletirdim sana ben sonradan izleyeceksem hep indiririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
IMG_5071.webp

9950x3d2 nin render ve oyun performansının 9950x3d ye göre tatmin edici bir artışı olmadığını ve fiyatıda aralarında 20k lık bir fark olmasınla alakali bir videoydu bir tane yanlış cümlesi yoktu

Anasayfaya düşmüştü tıkladım oynadığı gibi yok olmuştu. Amd hakkında olunca firmaya çok salladığını bu yüzden kaldırdığını düşündüm. İndiren var mı acaba

Anasayfaya düşmüştü tıkladım oynadığı gibi yok olmuştu. Amd hakkında olunca firmaya çok salladığını bu yüzden kaldırdığını düşündüm. İndiren var mı acaba
Ben göreydim onu indirirdim aklınızda bulunsun bidaha sonradan izleyecekseniz indirin ben öyle yapıyom 10 GB oldu o inen videolardan birde beleş premiumdan yararlanıyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,249
Üyeler
194,269
Son üye
Oyman59
Geri