Kızlara Nasıl Açılıyorsunuz?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Hoşlandığım biri var iş yerinden muhabbeti bir türlü ilerletemedik sinema gidelim desem çok mu klasik olur

Hoşlandığım biri var iş yerinden muhabbeti bir türlü ilerletemedik sinema gidelim desem çok mu klasik olur
Bence önce sosyal medyadan bi takipleş bi stalk at neler yapıyo neler seviyo vs. Haftasonu pazar günü yaşadığınız yerde sahil varsa eğer sende araç varsa sahile davet et iki kamp sandalyesi bide çay kahve alırsın sohbet akar diye düşünüyorum yada önce kahvaltı davet edersin dışarıda sonra sahilde kamp sandalyesi atıp oturrusunuz vs. Tabi sohbetin ilerleyişine göre bu plan değişebilir :kekw:

hocam şimdi biraz daha detay verseydin güzel olurdu yaşın ne kadardır tanışıyorsun vs. iş yerlerinde ne iş yaptıgını da bilmiyorum ordan biriyle sevgili vs. olmak biraz riskli kıza bence sürekli sataşman lazım yaşının genç oldugunu varsayarak söylüyorum yani böyle dallama olmak lazım ya bence tabi ince çizgide kalarak hakaret etmeden ona bulaş sataş bi gün çok samimi ol sonraki gün hiç muhattap olma akışa göre denk geldiğinde samimiyet daha çok olduktan sonra örnek veriyorum aynı gün içinde baya muhabbet ettiniz şey diyebilirsin işte onu konuştur başta konuşmanın sonuna doğru sen bitir bence iş çıkışı zamanı en iyisi bunun için konuşmanın devamına musait olduğun bi gün kahve içerken devam edelim vs diyebilirsin sinema falan bence çok nostaljik kahve en iyisidir daha yakın bağ kurarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şimdi biraz daha detay verseydin güzel olurdu yaşın ne kadardır tanışıyorsun vs. iş yerlerinde ne iş yaptıgını da bilmiyorum ordan biriyle sevgili vs. olmak biraz riskli kıza bence sürekli sataşman lazım yaşının genç oldugunu varsayarak söylüyorum yani böyle dallama olmak lazım ya bence tabi ince çizgide kalarak hakaret etmeden ona bulaş sataş bi gün çok samimi ol sonraki gün hiç muhattap olma akışa göre denk geldiğinde samimiyet daha çok olduktan sonra örnek veriyorum aynı gün içinde baya muhabbet ettiniz şey diyebilirsin işte onu konuştur başta konuşmanın sonuna doğru sen bitir bence iş çıkışı zamanı en iyisi bunun için konuşmanın devamına musait olduğun bi gün kahve içerken devam edelim vs diyebilirsin sinema falan bence çok nostaljik kahve en iyisidir daha yakın bağ kurarsın
eğer bi tık daha ortalama yaşdaysan hoca samimiyeti kurduktan sonra iş yerinde direkt instagramdan da istek atabilirsin ileri yaşlarda bir şey olmaz yukarda arkadaşın yazdıgı gıbı oyle sahil falan da yapılabilir kafana göre ama ileri süreçte aynı iş yerinde çalıştığınız için eğer olumsuz veya bi süre konuştuktan sonra bitecekse ki olabilir normal profesyonelliği koruyabilecekmisin veya o öyle bi insan mı koruyabilir mi saygı çerçevesinde ayrılabilecek veya senden sonra ordan bi başkasıyla flört vs ettiğinde veya sen ettiğinde yaptığınız işi etkileyecek mi bunları da düşünmek lazım çünkü kariyer aşktan önemlidir benım gozumde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,821
Üyeler
194,670
Son üye
old witcher
Geri