RDR2 ve Yeni Oyunlar İçin Sistem Tavsiyesi

teşekkür ederim ama ailem o konuya sıcak bakmıyor yardımınız için gerçekten teşekkür ederim

bu kasa şu an yeterli değil mi bana forza 6da oynıcam
500 gb ssd yetermi sana?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ssd koymayı unuttum ben. Ne eksik diyorum bende. K.b tekrar bakayım bi.

Gözüme bunlar çarptı genel olarak. Performansları nasıl tam emin değilim ama.
Bu attıkların DDR4 kanka.

Ssd koymayı unuttum ben. Ne eksik diyorum bende. K.b tekrar bakayım bi.

Gözüme bunlar çarptı genel olarak. Performansları nasıl tam emin değilim ama.
dostum şu zamanda alıcaksa ddr4 çok mantıksız olur bir daha yükseltme falan zor olur şuan en kötü istedikleri üzmicek sistem hazır sistem 47 48 k bandından başlıyor yani teknoloji sanş işi ikinci ele güvenmemeside normal hele aileler zaten direk karşı oluyor forza 6 gibi bir oyunda 8 gb vram çok üzer artık oyunlar bile min gereksinimleri baya arttırıyor yani biraz daha beklerim bütçe artsın diyebilirsin ama yarın ne olacağının garantisi yok belki fiyatlar daha da çıkar o yüzden indirimli falan kendin toplamaya çalış yine yardımcı olmaya çalışırız en azından

500 gb ssd yetermi sana?

Bu attıkların DDR4 kanka.
evet 500gb ssd yeter 2.5inç 500gb hdd var oda yeterli

bunu buldum ama ailemi ikna edebilir miyim 45kya

ama ddr4 felan bence ben en iyisi hiç kafamı karıştırmadan

alayım

dostum şu zamanda alıcaksa ddr4 çok mantıksız olur bir daha yükseltme falan zor olur şuan en kötü istedikleri üzmicek sistem hazır sistem 47 48 k bandından başlıyor yani teknoloji sanş işi ikinci ele güvenmemeside normal hele aileler zaten direk karşı oluyor forza 6 gibi bir oyunda 8 gb vram çok üzer artık oyunlar bile min gereksinimleri baya arttırıyor yani biraz daha beklerim bütçe artsın diyebilirsin ama yarın ne olacağının garantisi yok belki fiyatlar daha da çıkar o yüzden indirimli falan kendin toplamaya çalış yine yardımcı olmaya çalışırız en azından
Sistemlerin ddr4 olduğunu ve ddr5 almanın daha iyi olacağının farkındayım ama 40k bütçeye birkaç sene gidecek sistem toplamanın başka yolu yok maalesef. Arkadaş bütçesini 50 lere kadar esnetebilirse o zaman ddr5 önerilebilir ama 40k çok kısıtlı maalesef ddr5 için.

yani iyi kötü bi sistemi kendin toplasan 50 k dan asağı gelmiyor hocam
haklısın reisim bu imoala hem ddr5 hemde am5 sadece videolardaki 5060 kötülemesi kafamı çok karıştırdı videolarını izledim halbuki game test videolarını beni çok memnun etti

Sistemlerin ddr4 olduğunu ve ddr5 almanın daha iyi olacağının farkındayım ama 40k bütçeye birkaç sene gidecek sistem toplamanın başka yolu yok maalesef. Arkadaş bütçesini 50 lere kadar esnetebilirse o zaman ddr5 önerilebilir ama 40k çok kısıtlı maalesef ddr5 için.
evet farkındayım ama ilk mesajda yanlış hatırlamıyorsam 4 5 sene götürsün diyordu arkadaş

Şu sistemde ;
Anakart:
Asus B650M-R
SSD: XPG SX8200 1TB olanı seç Gen 3 ama Dramli olması lazım kaliteli bir ssd.
Soğutucu: FSP NC5
Kasa: MSI Mag Forge 121A 750W Bronze
TOTAL 45.700 TL tutuyor. Axess kredi kartına 5 taksit , Paraf karta 6 taksit var peşin fiyatına. Bu sistem sana 1080p medium ayarlarda çoğu oyunu problemsiz oynatır hocam. İlerleyen zamanlarda bütçen olursa 16 GB ekran kartı alırsan 2k Ultra ayarlardada oynarsın sıkıntısız.

haklısın reisim bu imoala hem ddr5 hemde am5 sadece videolardaki 5060 kötülemesi kafamı çok karıştırdı videolarını izledim halbuki game test videolarını beni çok memnun etti

yani DDR 4 olsun ama 8 gb vram ilerleyen zamanlarda üzer ekran kartı değiştirmek mi zor olur yoksa anakart ve ram mi zor olur hiç kestiremiyoruz ddr5 ram ler 10 k dan başlıyor

evet farkındayım ama ilk mesajda yanlış hatırlamıyorsam 4 5 sene götürsün diyordu arkadaş
garanti vermiyim ama dlss falan belki biraz daha idare eder ilerleyen zamanlarda 5060tı geçersiniz eğer sistem işi acele ise

Sen aileni 48 e bulduğun veya alternatif bi ddr5 sisteme ikna etmeye çalış, olmazsa tekrar gel duruma göre tekrar bakalım. Daha dün birisi ekran kartı 5070 olmasına rağmen vrami 8 gb olduğu için last of us oynayamadı. Ekran kartı gücü yetsede vram yetmediğinden kartı tam performansında kullanamıyorsun. O yüzden 16 gb vram önemli

6videonun 3 veya 4ünde 5060 kötüleniyor 8gbvram yüzünden ve performans konusunda

Bu kasayı almak için heyecanla beklerken bu videolar beni korkuttu şahsen bu kasa iyi mi? ya da aynı fiyata 40kyı hiç geçmeden daha iyi bir sistem bulanabilir mi

beni 4-5 sene götürsün istiyorum rdr2 cs gow ragnarok lol çıkan yeni hikayeli oyunlara dalıcam (forza6 dahil)

yorumunuzu bekliyorum

(aklımda bu sistemde var ama 48k https://www.incehesap.com/falcon-9060xt-oem-paket-fiyati-48508/ alamam o yüzden)
Minimum 12GB Vram'e sahip bir ekran kartı bakmanı öneririm.

Sen aileni 48 e bulduğun veya alternatif bi ddr5 sisteme ikna etmeye çalış, olmazsa tekrar gel duruma göre tekrar bakalım. Daha dün birisi ekran kartı 5070 olmasına rağmen vrami 8 gb olduğu için last of us oynayamadı. Ekran kartı gücü yetsede vram yetmediğinden kartı tam performansında kullanamıyorsun. O yüzden 16 gb vram önemli
Hocam onlar mobil ekran kartları zaten güç olarakta kısık oluyor laptoptaki parçalar onun için laptoplarda çok üst segment değilse oynanması zor.

@Ömürr Bunu alabilirsin hocam 45.700 TL Axesse 5 taksit, Parafa 6 taksit var.

Şu sistemde ;
Anakart:
Asus B650M-R
SSD: XPG SX8200 1TB olanı seç Gen 3 ama Dramli olması lazım kaliteli bir ssd.
Soğutucu: FSP NC5
Kasa: MSI Mag Forge 121A 750W Bronze
TOTAL 45.700 TL tutuyor. Axess kredi kartına 5 taksit , Paraf karta 6 taksit var peşin fiyatına. Bu sistem sana 1080p medium ayarlarda çoğu oyunu problemsiz oynatır hocam. İlerleyen zamanlarda bütçen olursa 16 GB ekran kartı alırsan 2k Ultra ayarlardada oynarsın sıkıntısız.

Geri