Gigabyte Windforce OC RTX 5070 alınır mı?

33 gigabyte
35 msi shadow
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

33 gigabyte
35 msi shadow
Hocam merhaba zotacda coil whine sesi olma ihtimali cok yüksek bil.msi alacaksan shadow yerine ventus modellerine bak arka backplateleri metal vs. Bir üstü olarak düşünebilirsin veya gigabyte windforce.bende 5070 bakıyorum alacağım inşallah ben ya ventus ya windforce yada Asus dual almayı düşünüyorum.5060 ti 16 gb ile 5070 kıyaslanamaz bile bence sakın düşünme.vram takıntın olmasın şuanda 12gb öldürmez seni +4 gb vramde uçurmaz ama 5070 chipseti 5060 ti den üstün.bunlar benim fikrim düşün derim

Hocam merhaba zotacda coil whine sesi olma ihtimali cok yüksek bil.msi alacaksan shadow yerine ventus modellerine bak arka backplateleri metal vs. Bir üstü olarak düşünebilirsin veya gigabyte windforce.bende 5070 bakıyorum alacağım inşallah ben ya ventus ya windforce yada Asus dual almayı düşünüyorum.5060 ti 16 gb ile 5070 kıyaslanamaz bile bence sakın düşünme.vram takıntın olmasın şuanda 12gb öldürmez seni +4 gb vramde uçurmaz ama 5070 chipseti 5060 ti den üstün.bunlar benim fikrim düşün derim
hocam saydığın 3 modelde markaların en giriş seviyesi modeli dual ventus windforce ayrıca cw şans işi her kartta çıkabilir

arkadaşların windforce hakkında söyledikleri kafamı kuracladı biraz, nasipse bende bir tane 5070 alacağım. shadow ventus'dan daha iyi diye biliyorum.

bence 12 gb lik ekran kartındansa ya 5070 ti yada 5060 ti almalısın ama sen bilirsin 5070 ti lar çok pahalı
5070le 5060ti kıyaslama yapmamanı oneririm yeni nesil rtx kartlarda o 4gb yi yapayzeka ışın izleme cuda çekirdeği gibi şeyler hallediyo ve şunu soylıyım 3080 5060ti bile geçiyor vram fazla ama 3080 çok hızlı ve veri yolu çok 5070 de aynı şekilde 2 kat veri yolu ve çok hızlı işlediğinden 4 gb fark yok daha fazla gıbı

5070le 5060ti kıyaslama yapmamanı oneririm yeni nesil rtx kartlarda o 4gb yi yapayzeka ışın izleme cuda çekirdeği gibi şeyler hallediyo ve şunu soylıyım 3080 5060ti bile geçiyor vram fazla ama 3080 çok hızlı ve veri yolu çok 5070 de aynı şekilde 2 kat veri yolu ve çok hızlı işlediğinden 4 gb fark yok daha fazla gıbı
dalgamı geçiyon tam anlamadım

3x fanlıyı al geç o zaman elinden çıkarırken daha kolay satarsın

gigabyte windforce hala ihtimallerim arasında, para çıkmayabilir ama yani çok çok mu üzer yani sıcaklık olarak ne kadar fark olur ki msi ile?
çok üzmez hocam ama zorlasanız daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,839
Üyeler
194,692
Son üye
Fumedeme
Geri