❌İndirim Bitti! Riccon Torrine Unisex Sneaker 83 TL

flaşh indirimde olan siparişler iptal olmuyor. denendi onaylandı
Hangi ürün geldi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence iptal gelebilir geçenki sweat gibi 30 tl ye almıştık adam 1 hafta bekletti sonra iptal etti üstte kalmak için yapıyorlar

Şuan flaş ürün demiyor ve fiyatı 837.90 tl bu yönden bakarsak ürün gelebilir
Ürünün gelme olasılığı yüzde 1 çünkü bu tarz fiyatlarda ürünlerin konusu açıldı ve iptal edildi ve hepsi genellikle Trendyolda oluyor flash fırsatlarda yüksek gözüküyor sonra fiyatı yükseltiyor, müşteri hizmetlerine fiyatı yanlışlıkla girdik diyor ve iptal ediyorlar.

buyuk ihtimal iptal gelir, flas firsat diye yutturulup iptal edilen nice urun var
Hangi ürün geldi acaba

Ürünün gelme olasılığı yüzde 1 çünkü bu tarz fiyatlarda ürünlerin konusu açıldı ve iptal edildi ve hepsi genellikle Trendyolda oluyor flash fırsatlarda yüksek gözüküyor sonra fiyatı yükseltiyor, müşteri hizmetlerine fiyatı yanlışlıkla girdik diyor ve iptal ediyorlar.
umarım gelir ne diyelim gelecekmiş gibi duruyor

Bence iptal gelebilir geçenki sweat gibi 30 tl ye almıştık adam 1 hafta bekletti sonra iptal etti üstte kalmak için yapıyorlar

alanlara gelir umarim ama pek ihtimal vermiyorum.

Baska magazadaki adamlar flash firsat dedikleri bir ayakkabi spreyini gondermediler :)

reklamin iyisi kotusu olmaz mantigi isliyor sanki bircok durumda.

Son düzenleme:
Yarın akşama kadar iptal gelmez ise ben kendim iptale çekmeyi düşünüyorum
1 hafta bekletip sonra iptale çekseler daha sıkıntı

Hangi ürün geldi acaba

Ekran Alıntısı1.webp

ben aldığımda satıcı madame coco idi

Yarın akşama kadar iptal gelmez ise ben kendim iptale çekmeyi düşünüyorum
1 hafta bekletip sonra iptale çekseler daha sıkıntı
Kupon veriyor en azından geç iptal edince siz kendiniz iptal etmeyin mağaza iptal etsin kendi puanları düşsün

Ekler

• 1000397344.webp
    1000397344.webp
    13.1 KB · Hit: 23
  • 1000397345.webp
    1000397345.webp
    13 KB · Hit: 23
Geri