🔥İndirim 🔥Algida 1500ML Dondurmalar Tanesi 50TL (KUPONLA)🔥

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
12 adet alırsanız tanesi 50TL

Şuanda benim buradaki trendyol uygulamasında a101 de 1500ML ve 1400ML deki dondurmalarda 60TL ve 70TL
CHİPPİNDEN 750 YE 250TL kuponu ile 550 civarına geliyor ama kargo ücreti belki değişebilir toplam 600e geldi bana

belki chippin kuponunu kullandıysanız HOPİDEN 750TL YE 200TL var

şimdiden afiyet olsun

Başlığı yanlış açmışsın algida dondurma değil algida bitkisel yağlı sütlü buz yazman lazım

Kimyasal bulamaç.

başka marka varsa söyleyin onu yiyelim bilindik ve uyguna bu var

eğer keçisütü doğruysa alerjim var ondan yiyemiyorum sadece hazı dondurmalar yiyebiliyorum

1777983092188.webp

eğer keçisütü doğruysa alerjim var ondan yiyemiyorum sadece hazı dondurmalar yiyebiliyorum
o zaman local çevrenizde bildiğiniz işletmeler varsa onları deneyin hocam paranızla kendinizi zehirlemeyin ya da evde kendiniz yapın bir dondurma makinası alıp

o zaman local çevrenizde bildiğiniz işletmeler varsa onları deneyin hocam paranızla kendinizi zehirlemeyin ya da evde kendiniz yapın bir dondurma makinası alıp
Bir alternatif dondurma makinesi yerine dövme dondurma da olabilir ama emeği çok.

Hocam kendiniz için bir iyilik yapın ve asla ama asla yemeyin. Şahsen ben dondurma yemek istediğimde çevremde bildiğim mekanlarda dondurma yiyorum onun dışında ağzıma dahi sürmem.

Hocam kendiniz için bir iyilik yapın ve asla ama asla yemeyin. Şahsen ben dondurma yemek istediğimde çevremde bildiğim mekanlarda dondurma yiyorum onun dışında ağzıma dahi sürmem.
dışardan yemek çok isterim fakat alerjim var arada bunları vs alıp yiyorum zaten hafta 1 kere yersem yerim o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,256
Üyeler
194,282
Son üye
Raufa
Geri