Samsung, Honor, Apple Hangisini Alınır Sizce

Nohard61

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
70000
60 70k arası bütçem var en fiyat performans telefon nedir sizce, pil kamera öncelikli olacak şekilde hangi telefon alınır (Iphone 17 de vardı içinde ama fiyatı 80 lere fırlamış durumda)
Ekran görüntüsü 2026-05-05 183356.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
60 70k arası bütçem var en fiyat performans telefon nedir sizce, pil kamera öncelikli olacak şekilde hangi telefon alınır (Iphone 17 de vardı içinde ama fiyatı 80 lere fırlamış durumda)
Alıntıyı görüntüle
Honoru boşver yüksek paralar bağlanacak bir marka değil benim gözümde, her şey donanım değil sonuçta. S26 nın alınmaması için de Exynos demem yeterli bence. Diğer ikisi arasından da iOS mu Android mi istiyorsun ona göre karar ver, fark etmez diyorsan da S25U al.

Bu arada 16 ya da zam gelir çoğu yer 70K ya çekmiş fiyatı ona karar verirsen çok bekleme.

bunların dışında ilgini çekerse nothing phone 4a pro bakabilirsin

Honoru boşver yüksek paralar bağlanacak bir marka değil benim gözümde, her şey donanım değil sonuçta. Diğer ikisi arasından da iOS mu Android mi istiyorsun ona göre karar ver, fark etmez diyorsan da S25U al.

Bu arada 16 ya da zam gelir ona karar verirsen çok bekleme.
2 gün içersinde almaya çalışıcam, s25U ile 16 kamera açısından hangisi önde içerik üretimi de olacak çünkü bunlarla birlikte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunların dışında ilgini çekerse nothing phone 4a pro bakabilirsin
teşekkürler hocam önerin için :)

Alıntıyı görüntüle
honoru geç s26 ıda geç exsynos her neyse o var diğerindede ben 16 yı tercih ederim ama zam geldi appleda hemen al alacxaksan

honoru geç s26 ıda geç exsynos her neyse o var diğerindede ben 16 yı tercih ederim ama zam geldi appleda hemen al alacxaksan
resmi satıcıdan buldum fiyatı makul gibi 16 nın , ama s25U snapdragon var o fiyatlarada çıkabilirim oda cazip geldi

2 gün içersinde almaya çalışıcam, s25U ile 16 kamera açısından hangisi önde içerik üretimi de olacak çünkü bunlarla birlikte

teşekkürler hocam önerin için :)
Ana kamera benzer bence, iki cihazı da deneyimledim şuan ekosistemden dolayı 16 kullanıyorum. S25U çok fena Zoom yapıyor yakınlaşınca kaliteyi daha az bozuyor iPhone de video kalitesinde biraz daha iyi geliyor, birinden birine net daha iyi diyemem.

S25Ultra

S25U stoğu bitmeden al bence S26U ile arasında gereksiz fark var. Tabii bence OnePlus 15 al direkt.

resmi satıcıdan buldum fiyatı makul gibi 16 nın , ama s25U snapdragon var o fiyatlarada çıkabilirim oda cazip geldi
ultrada iyi şimdi amirasl gemisi belki karşılaştırmasın9 yapan olmuştu yada epeyde vs karşılaştırın hocam

Ana kamera benzer bence, iki cihazı da deneyimledim şuan ekosistemden dolayı 16 kullanıyorum. S25U çok fena Zoom yapıyor yakınlaşınca kaliteyi daha az bozuyor iPhone de video kalitesinde biraz daha iyi geliyor, birinden birine net daha iyi diyemem.
ekosistem işim olmadığı için ultraya yönelicem gibi cevap için teşekkürler :)

ultrada iyi şimdi amirasl gemisi belki karşılaştırmasın9 yapan olmuştu yada epeyde vs karşılaştırın hocam
16 alcaktımda şu 60hzden baygınlık geçirdim, geçen s25u parasına 17 vardı kaçtı

S25U stoğu bitmeden al bence S26U ile arasında gereksiz fark var. Tabii bence OnePlus 15 al direkt.
en iyi seçenek gibi görünüyor

Geri