Beymen'den G29 alınır mı?

Direkt g29 o fiyata alınmaz pxn al

Arkadaş ne G29 takıntısı varmış bizim millette. 20k'ya harbi Direct Drive VD4 varken bu G29'un neyine hevesleniyorsunuz. Forumdaki çoğu kullanıcıyla yaşıt neredeyse 😂

Arkadaş ne G29 takıntısı varmış bizim millette. 20k'ya harbi Direct Drive VD4 varken bu G29'un neyine hevesleniyorsunuz. Forumdaki çoğu kullanıcıyla yaşıt neredeyse 😂
pxn mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

moza r3 de alınır

Evet 20k altına başka Direct Drive yok zaten.

Benim de gözüm bunda kaldı amazon satıcılı gelse hediye bakiyesini kullanıp alacam da gelmiyor

Benim de gözüm bunda kaldı amazon satıcılı gelse hediye bakiyesini kullanıp alacam da gelmiyor
Amazonda Ares diye bir satıcı satıyor ama iki masa sandalyeden ibaret bir şirket. Ben güvenip almam şahsen. Gaming.gen ve Euas Amazon'a koymuyor maalesef.

Amazonda Ares diye bir satıcı satıyor ama iki masa sandalyeden ibaret bir şirket. Ben güvenip almam şahsen. Gaming.gen ve Euas Amazon'a koymuyor maalesef.
İşte satıcının da amazon olması lazım hediye bakiyeyi kullanmak için :/

İşte satıcının da amazon olması lazım hediye bakiyeyi kullanmak için :/
Amazon PXN getirmez hocam o işi unutun. Moza dahi getirmiyor. Amazon'un kendi sattığı ürünler çok sınırlı zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,249
Üyeler
194,269
Son üye
Oyman59
Geri