Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 436
Monitör ihtiyacım yok kendimi zor tutuyorum. Ktc ruhuma işledi artık. 
4k monitörle biraz cep yakıyo bide 4k ultra ayarlarda çok fazla oyun oynayamam gibi gelecekte4k al hocam browsing içinse ekran kartın 4k içinde yeterli
Off off işe yeni girdim maaşım bile yatmadı 9 taksit fırsatı aklımı çeldi. Bu fiyata daha iyisi görüntü kalitesi sağlayan monitör var mı? 240 Hz olsa da olur 300 Hz şart değil yani.
VA panel rekabetçi oyunlarda ghosting yapmaz mı? Hard rank kasan biri değilim ama günde 1-2 saat rekabetçi oyun da oynuyorum.❌İndirim Bitti! Başlık 'AOC Q27G42XNE 27" Fast VA 2K Monitör 7599 TL'
Herkes övüyordu ben de aldım 1 tane dip fiyatta şuanda
- Mechanix
- Cevaplar: 21
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Aşırı try hard değilsen gayet iyi monitör ghosting değerleeri VA panel için gayet iyi hocam.VA panel rekabetçi oyunlarda ghosting yapmaz mı? Hard rank kasan biri değilim ama günde 1-2 saat rekabetçi oyun da oynuyorum.
Aynen samsung varkenBütün forum bir gün ktc kullanacak
hocam lg daha iyi ktc ben canlı gordum arkadaşımda da var abartılacak bişeyi yok ve kaliteli değil parçalarıBu indirimler niye ben bir şey aldıktan sonraki gün yapılıyor anlamıyorum dün vatandan lg 2k aldım 10 bine bugün bu model indirime girdi
fark ettimbakılamaz hocam saçma bir örnek olmuş benim attığım 27" 2K senin attığın 25" 1080P.
abi.. abi ne lg si abiiiihocam lg daha iyi ktc ben canlı gordum arkadaşımda da var abartılacak bişeyi yok ve kaliteli değil parçaları