diğer arkadas 8 adet aldı açan benim konuyu hocam faydalanmasılardfesem acmama 300 stık cekerimBizde ahlaki çürüme var ae 6 tane almış adam
Böyle zamanlarda önce garantiye alacaksın işini hemen normal fiyattan alacaksın, sonra kuponu alıp indirimli alacaksın, indirimli garanti alındımı sonra diğerini iptal edeceksin.Tam kuponu aldım ödeme yaparken stok bitti dedi![]()
500 adet satılsa adam en az 500 bin zararda gelmesi imkansız zatenBuna aldırış etme temuda trendyoldaki gibi otomatik değil de manuel de kargoya verildi olarak girebiliyor satıcı. Ben de temu da satış yapıyorum oradan biliyorum. İptal geleceğini düşünüyorum ben
Çok alanlara diyorum hocam sana değildiğer arkadas 8 adet aldı açan benim konuyu hocam faydalanmasılardfesem acmama 300 stık cekerim
Ah garibim hala geleceğini sanıyorekomi kusura bakmayın öğrenciyim money lazım
Öyle yaptım zaten ama indirimliyi alamadık olsun 70 tl fazla vermiş oluruzBöyle zamanlarda önce garantiye alacaksın işini hemen normal fiyattan alacaksın, sonra kuponu alıp indirimli alacaksın, indirimli garanti alındımı sonra diğerini iptal edeceksin.
Amazon gibi fake kargo bildirimi. Kargoya verilme yok knkhangi kargo ile yollandı
bravo hocam bu kafayla devamdiğer arkadas 8 adet aldı açan benim konuyu hocam faydalanmasılardfesem acmama 300 stık cekerim