🔥İndirim THULL 2X16 6000 MHZ CL30 BEYAZ RAM 19.492 TL !

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Son düzenleme:
Piyasada beyaz ram kıtlığı var. Değerlendirilebilir.
neden bu ram hakkında bilgi yok xmp expo var mı yok belli değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece ıntel xpm var yazıyor epeyde

EXPO var diye biliyorum hocam. Foruma konu açıp sorabilirsin. Daha önce alanlar hynix modül çıktığını söylemişlerdi hatta.

şu atombilişim ürün açıklamalarını doldurmuyor ya ifrit oluyorum Dragos diye marka çıkarmışlar anakartı var sitede hiçbirşey yazmıyor telekinezi ile falan bulucaz sanırım özelliklerini mesaj atıyorsun cevap bile vermiyorlar hiç ürün almadım ama içten içe uyuz olmaya başladım garip bir şekilde.

chatgpt ve gemini XMP profili var dedi.

şu atombilişim ürün açıklamalarını doldurmuyor ya ifrit oluyorum Dragos diye marka çıkarmışlar anakartı var sitede hiçbirşey yazmıyor telekinezi ile falan bulucaz sanırım özelliklerini mesaj atıyorsun cevap bile vermiyorlar hiç ürün almadım ama içten içe uyuz olmaya başladım garip bir şekilde.

Hocam CL30 mu bu ram bilgin varmı? Geçen atombilişim indirimlerinde alan bir arkadaş CL30 dediği için CL30 yazdım başlığa ama %100 emin değilim.

Hocam CL30 mu bu ram bilgin varmı? Geçen atombilişim indirimlerinde alan bir arkadaş CL30 dediği için CL30 yazdım başlığa ama %100 emin değilim.
1778067617906.webp

bu firma, benim sahibindende kendi çektiğim ilan fotomu çalıp kendi ilanına koymuştu

Trium isimli firma sanırım kendi adına ürettiriyor. Arayan benim atom expo var diyor. Specler kısmında 64gb için expo var yazıyordu sitesi o kadar kötü ki bidaha göremedim. Trium aradım kayıt alıyorlarmış sonra arıyorlarmış. 64 GB için hynix A die çıktığına dair görseli ekledim triumdan dönüş olunca yazarım

Ekler

• 1000091403.webp
    1000091403.webp
    93.6 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,142
Üyeler
194,857
Son üye