540 adet satılmıs adamalr hangi birini kargolicakbenimki iptal herhalde ilk alanlardan biriyim ama halen paketleniyor yazıyor
gelir bence bende ilk alanlar gibiyim yeni kargoya verdilerbenimki iptal herhalde ilk alanlardan biriyim ama halen paketleniyor yazıyor
ss teki tarihe bakmadın mı şubattaki sipariş o deneme amaçlı yine aldım bir tane kargoya verildi diyor ama bu torima tam çakal geleceğini düşünmüyorum hala@Haaland hocma kargolanmaya başlamıs ama sizinki niye iptal oldu acaba
bana geldi kargo takip numarası sipariş verildi diye smstelefona kargo firması mesajı gelmeden inanmam
Az bile satılmış bence baya durdu indirim al satçı çok yok demeki baya alan kişi var forumda çünkü.540 adet satılmıs adamalr hangi birini kargolicak
bunlar çok dandik 2 vida acunca ucu yamuluyor24 parça saatçi pc gözlük mıknatıslı tornavida seti plastik - Temu Türkiye
Temu'da 24 parça saatçi pc gözlük mıknatıslı tornavida seti plastik saplı için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu'dan alışveriş yapın.www.temu.com
Alamayanlar için sarjsız kuponla 138 tl ye düşüyor buna da bakabilirsiniz
Sheinde zamanında 28TL'ye almıştım iş görür çok bir şey beklememek gerekir ama.24 parça saatçi pc gözlük mıknatıslı tornavida seti plastik - Temu Türkiye
Temu'da 24 parça saatçi pc gözlük mıknatıslı tornavida seti plastik saplı için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu'dan alışveriş yapın.www.temu.com
Alamayanlar için sarjsız kuponla 138 tl ye düşüyor buna da bakabilirsiniz