Vozol 40 k likit hızlı bitiyor

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar 3 gündür vozol rave 40 k içiyorum ve şarzının yüzde 70 e gelmesine rağmen yüzde 10 likit bitti normalmi günde çok çok içmiyorum Regular modda akşamları falan içiyom bazen öğlenleri dakkada 1 puff alıyom Max günde 500 600 alıyorumdur çok daha az normalmi bu

Bende de aynı sorun var kanka çözemedim 40lık diye satıyorlar ama öyle değil yani.

inşallah daha hızlı biter

Arkadaşlar 3 gündür vozol rave 40 k içiyorum ve şarzının yüzde 70 e gelmesine rağmen yüzde 10 likit bitti normalmi günde çok çok içmiyorum Regular modda akşamları falan içiyom bazen öğlenleri dakkada 1 puff alıyom Max günde 500 600 alıyorumdur çok daha az normalmi bu
Hocam çok takmayın o göstergeyi tadı ne zaman degisiyorsa bitiyordur benimki biteli 2 hafta oldu hala yanmadı ama tadida öyle güzel değil yüzde 20ye düştüğü zaman likit tadı bozuluyor bence

kesin doğru bilgi olarak söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla örnek 40 k lık sendeki vozol eskiden 20 10 k lıklar vardı bu sayılar içindeki likitin değil çektiğinde gelen buharın hızı yada yoğunluğu o tarz bir şeyle ilgili zamanında öyle bir şey duymuştum ve en verimlisinin 10 k lık oldugunu biliyorum deneyip test ettim 20 ve 15 k lıktan uzun gitti ayrıca yenilerde dijital gösterge olanlarda likit 0 olduktan sonra 2 3 gün daha götürüyor

İlk başta hızlı bitiyor 100 den 80 e 4 günde indi şimdi her hafta yüzde 10 iniyor
Bilmiyorum şu an yüzde 60da inmedi bakıcam artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesin doğru bilgi olarak söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla örnek 40 k lık sendeki vozol eskiden 20 10 k lıklar vardı bu sayılar içindeki likitin değil çektiğinde gelen buharın hızı yada yoğunluğu o tarz bir şeyle ilgili zamanında öyle bir şey duymuştum ve en verimlisinin 10 k lık oldugunu biliyorum deneyip test ettim 20 ve 15 k lıktan uzun gitti ayrıca yenilerde dijital gösterge olanlarda likit 0 olduktan sonra 2 3 gün daha götürüyor
10luk ne kadar gidiyor ki fiyatları nasıl bir de o da önemli.

Bilmiyorum şu an yüzde 60da inmedi bakıcam artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10luk ne kadar gidiyor ki fiyatları nasıl bir de o da önemli.
10 k lıklar piyasada hala varmı bilmiyorum ben 4 5 yıl önce denemiştim varsa diğerlerine nispeten ucuzdur ama tavsiye etmiyorum genel olarak bu tarz ürünleri aşırı zararlı ve çok daha bağımlı olursun

10 k lıklar piyasada hala varmı bilmiyorum ben 4 5 yıl önce denemiştim varsa diğerlerine nispeten ucuzdur ama tavsiye etmiyorum genel olarak bu tarz ürünleri aşırı zararlı ve çok daha bağımlı olursun
Ben nadir içiyorum ya o konuda sıkıntı yok hatta nikotini az olan bi versiyon almayı düşünüyorum sadece tat ve duman için.

aktif olarak vozol rave e sahibim sigarayla karisik kullaniyorum ortalama 1.5 2 hafta gidiyor ilk gunler likit hizli dusuyor gibi olabilir fakat 80 den sonra yavasliyor ve likit 0 olsa da 2 3 gun daha kullanabiliyorsunuz bu arada kullandiktan sonra bi 10 sn bekleyin fazlasiyla etki ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,850
Son üye
Hasan.Eren
Geri