buraksyhn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
Bendede çift basma ya da basmama oluyor wired modda wireless zaten saçmalıyor da wired da bu sorunu çözmek için switche kadar söküp üflüyorum bazı tuşlar geçiyor bazıları switch değişmesi lazım.Ürünü iki yıldır kullanıyorum ve birkaç gündür klavye bilgisayara bağlanmıyor ara sıra kendi kendine rastgele yazıyor çok gecikmeli çalışıyor bataryada bir sorun yok ben bu sorunun soldaki Flex kablodan olduğunu düşünüyorum
Ürünü iki yıldır kullanıyorum ve birkaç gündür klavye bilgisayara bağlanmıyor ara sıra kendi kendine rastgele yazıyor çok gecikmeli çalışıyor bataryada bir sorun yok ben bu sorunun soldaki Flex kablodan olduğunu düşünüyorum
Normalde kablosuz 2.4 g ile bağlıyordum şarj azalınca sarja takıp kullandım sonra şarj olmamaya başladı kablolu kullanıyordum en sonda çalışmamaya başladı ben de yazayım dedim de yapamadım hawk marka klavye aldım indirimdenNe ile bağlıyorsunuz PC’ye ?
5k fiyatı nerde gördünüz acababöyle merdiven altı ne olduğu belli belirsiz markaları alırsanız olacağı bu. bari ucuz olsalar diyecem ki ya adam ucuz diye almış, ucuz etin yahnisi de bu kadar olur zaten diyecem. ama 5k fiyatı var. bu paraya en premium markadan tutun orta halli markaların en premium ürünlerine kadar çok fazla alınabilecek seçenek varken gidip bu soytarı markalara o parayı veriyorsanız başınıza bunların gelmesini hakediyorsunuz demektir
bana pcb den gibi geldi ama isterseniz o flex kablonun üstündeki kodla 100 tl gibi bi ücrete yenisini alıp deneyebilirsiniz. bende de knob da benzer sorun olmuştu değiştirince düzeldiÜrünü iki yıldır kullanıyorum ve birkaç gündür klavye bilgisayara bağlanmıyor ara sıra kendi kendine rastgele yazıyor çok gecikmeli çalışıyor bataryada bir sorun yok ben bu sorunun soldaki Flex kablodan olduğunu düşünüyorum
kendisi yazmış adam. bütçe 5 diye. mesajın en başında yazmış5k fiyatı nerde gördünüz acaba, millet 2kya kronik çift basma sorunlu kablolu steelseries , logitech alcağına bu markalarla en azından 2 - 2.5 k seviyesine hotswap , kablosuz adam gibi klavye kullanabiliyor , azıcık araştırılınca emin olun çeyreği kadar sorun yaşanılmamıştır bu markalarla ilgili
bana pcb den gibi geldi ama isterseniz o flex kablonun üstündeki kodla 100 tl gibi bi ücrete yenisini alıp deneyebilirsiniz. bende de knob da benzer sorun olmuştu değiştirince düzeldi
yok hocam konu açarken yazmak zorunlu , öylesine yazmıştır klavye 2.5k civarındakendisi yazmış adam. bütçe 5 diye. mesajın en başında yazmış
böyle merdiven altı ne olduğu belli belirsiz markaları alırsanız olacağı bu. bari ucuz olsalar diyecem ki ya adam ucuz diye almış, ucuz etin yahnisi de bu kadar olur zaten diyecem. ama 5k fiyatı var. bu paraya en premium markadan tutun orta halli markaların en premium ürünlerine kadar çok fazla alınabilecek seçenek varken gidip bu soytarı markalara o parayı veriyorsanız başınıza bunların gelmesini hakediyorsunuz demektir
Bütçe kısmını kapanmadı hocamkendisi yazmış adam. bütçe 5 diye. mesajın en başında yazmış