İnşallah hocam, teşekkür ederim.Bence ram en sona bırakılmalı eğer parça parça toplanıyorsa. Diğer parçalara bakarken vatan indirimi denk gelebilir çünkü.
İnşallah hocam, teşekkür ederim.Bence ram en sona bırakılmalı eğer parça parça toplanıyorsa. Diğer parçalara bakarken vatan indirimi denk gelebilir çünkü.
hocam videoyu atma şansın varmı sana zahmet banada bi overclock rehberi lazımHocam Nebi Akgünün videolarını izle. Manuel ayarlamalarla yapılabilir diye biliyorum. Özellikle A die ise kesin yapılabiliyor olması lazım. Senin modüller A die mı M die mı
O dediğin 6000 Mhz CL30 veya 6400 CL32 lerde olabilir ama 6000 de CL28 gibi agresif bir değer verebilen ramin M die olduğunu sanmıyorum. Yinede %100 değil tabii ki.hocam buna güvenilemiyor maalesef. O sadece kendi test ettikleri ram modelindekinin bilgisini veriyor. Biz bunda denedik ve a die idi veya m idi diyor sadece. Mesela Patriot 6400 cl32 16x2 rgb olan hem msi hem asusda a die yazıyor ama m die çıktı benimki.
yok canım 6000 28 %100 gibi bi şey a die olması da o sitelerden bakma işine dedim ben. Çünkü direkt kendim yaşadım aynısını. Hem msi hem asusda birden çok modele bakmama rağmen a die yazıyordu benim rame m die çıktı işte.O dediğin 6000 Mhz CL30 veya 6400 CL32 lerde olabilir ama 6000 de CL28 gibi agresif bir değer verebilen ramin M die olduğunu sanmıyorum. Yinede %100 değil tabii ki.
Kriz sonrası m geliyor birçok ram maalesef.hocam buna güvenilemiyor maalesef. O sadece kendi test ettikleri ram modelindekinin bilgisini veriyor. Biz bunda denedik ve a die idi veya m idi diyor sadece. Mesela Patriot 6400 cl32 16x2 rgb olan hem msi hem asusda a die yazıyor ama m die çıktı benimki.
garip olan benimki yeni üretim de değil. belki eski olduğu içindir ama onu bilemem. 2023 ün ortalarında üretilmiş. o zaman a die belki yaygın değildir henüz o kadarını bilmiyorumKriz sonrası m geliyor birçok ram maalesef.
Uygun bulunursa alınıp geçilmeli ufak ayarla iş yapıyor çok takmayan adam expo açıp takılıyor.garip olan benimki yeni üretim de değil. belki eski olduğu içindir ama onu bilemem. 2023 ün ortalarında üretilmiş. o zaman a die belki yaygın değildir henüz o kadarını bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birinden aldım sahibindenden açılmamış kutu aralık ayında ondan eski. almadan önce bi bakayım dediydim işte ama aldım her türlü fiyat iyiydi. a ma fark etmezdi valla 9500 sıfır 32
aynen hocam valla ben 15 gün falan uğraştım takıntılı bi mal olduğum için şu an sınırda en stabil bu valla dahası olmuyor ya oyunlar çöküyor ya mavi ekran daha zorlarsam.Uygun bulunursa alınıp geçilmeli ufak ayarla iş yapıyor çok takmayan adam expo açıp takılıyor.